Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

Ben bugün basladim igneye canım. Gonal f 225 doz verdi. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Ben oldu bu iş diyorum cok pozitif his var içimde ama nasip.bakalim. folik asit sordum yumurta toplanacagi zaman basliyoruz zaten aceleye gerek yok dedi

Ayy cok sevindim Can'ım Amin insallah pozitif sonuç alırsın hap falan vermedi ni sadece iğne mi var ayy insallah iyi haberlerini alirim

Ayy cok sevindim Can'ım Amin insallah pozitif sonuç alırsın hap falan vermedi ni sadece iğne mi var ayy insallah iyi haberlerini alirim
Insallah canim umut olalim birbirimize :) yok balım 3 tane igne var toplamda. Cuma kontrol var diger igneye baslancak nasipse. Ya oyle bi heycan var ki icimde bu baska bişey.

Mraba arkadslar umutepede bende baslamak istyrum ama hangi doktora tercih etmeliym ve rapor nasil cikiyo fiyat nekadar oluyo yaptran arkadslar yardmci olursa sewnrm

Mraba arkadslar umutepede bende baslamak istyrum ama hangi doktora tercih etmeliym ve rapor nasil cikiyo fiyat nekadar oluyo yaptran arkadslar yardmci olursa sewnrm
Kesinlikle ahmet yiğit çakıroğlu canim. Benim yarin toplamam var. Sizee sorun ne? Bizim hareket sayisi diplerde oldugu icin hemen rapor cikarttilar. 1.5 yıllık evliyim. Ve ilk denemem. Bana 1410 tl ye geldi ilaclarla beraber.

Cok tesekkur ederimm .. benm tuplerim kapali laparskopi oldum ama olmadi 2 asilama yaptrdm olmadi rapor hemen cikarmi blmiyrumm sakaryada adatiptami yaptrsam kocaelidemi onu arastryorumm suan

Cok tesekkur ederimm .. benm tuplerim kapali laparskopi oldum ama olmadi 2 asilama yaptrdm olmadi rapor hemen cikarmi blmiyrumm sakaryada adatiptami yaptrsam kocaelidemi onu arastryorumm suan
ada tıptan kimse memnun degil bence gitme bende Sakarya İzmit arasında kalmıştım bende Umuttepe artık laporoskopiyi kim yapti

kızlar mrb,ben ilk tüp bebek raporumu ıstanbul Zeynep kamilden çıkartmıştım.ikinciyi umuttepe tüp bebekten çıkarttım.umuttepeden raporu almam daha kısa zaman sürmüştü.ben tavsiye ediyorum umuttepeyi.

Laparoskopiyi sakaryada adatipta yaptrdim..umuttepedeki doktrlar docent onlara muayene ucreti ek olarak oduyomuyuz randewulara baktmda ozel randewu diye geciyo o yuzden srdum

Laparoskopiyi sakaryada adatipta yaptrdim..umuttepedeki doktrlar docent onlara muayene ucreti ek olarak oduyomuyuz randewulara baktmda ozel randewu diye geciyo o yuzden srdum
Evet özel muayene diye alınıyor 122 TL ücreti var. Bence Umuttepe'yi tercih et bende Sakarya ve Kocaeli arasında kalmıştım

Back
X