Can'ım normal muayene istersen o da var ama Prof ve doc olursa doktor onlar oZel muayene diye geçiyor zaten ilk gittiğinde hemen teşhis konuluyorBu ucreti her gittigimdemi weriyosun dewlet deglmi neden ucretli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım normal muayene istersen o da var ama Prof ve doc olursa doktor onlar oZel muayene diye geçiyor zaten ilk gittiğinde hemen teşhis konuluyorBu ucreti her gittigimdemi weriyosun dewlet deglmi neden ucretli..
122 tl canimLaparoskopiyi sakaryada adatipta yaptrdim..umuttepedeki doktrlar docent onlara muayene ucreti ek olarak oduyomuyuz randewulara baktmda ozel randewu diye geciyo o yuzden srdum
Benim bugün yumurta toplama oldu. 1 saat kadar yatiyosun. Sinra eve. Transferde yarim saatte kalip gidiyosunTransferden sonra yatircakmi peki sizi simdi siz hangi asamadiniz
Canim hic bilmiyorum ki yarin 10da ogrenicem nasipse. Insallah yolundadır herşeyHadi hayirlisi olsunn rabbim hayrlisini nasip etsinn.. kac tane yumurtan toplandiii
Amiiinn inşallahHadi hayirlisi..rabbim olumlu sonuc hayirli ewlat nasp eder insllh
Ne yaptinizz merkk ettm nasill sonuclar..Canim hic bilmiyorum ki yarin 10da ogrenicem nasipse. Insallah yolundadır herşey
Cmt transfer oldum canim beklemedeyim :)Ne yaptinizz merkk ettm nasill sonuclar..
Eger tutmazsa ekimde baslicam bende. Hangi doktor?Hadii hayirlisii..allah saglkli hayrli ewlat nasip etsinn..bende ekimde yaptricam insllhh..
Sonucunz belli oldumuCmt transfer oldum canim beklemedeyim :)
Evet cnim malesef negatif. 20 gün sonra tekrar gidicemSonucunz belli oldumu
Ada tıpta kime gidiyorsunuz tüp bebek mi yaptıracaksınız adatiptaBende izmitte yaptrcaktm fakat adatipa karar werdim hayirlisi bakalm..