- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Olabilir ama almaz ki bi desem aliver diye olurmu ayri gayri der.gerçekten biraz gülesim geldi
bence ikinci televizyonu alın o izleyemezse gelir zaten sizin yanınıza sıkıntı biter
O zaman biraz sıkıntıAa
Olabilir ama almaz ki bi desem aliver diye olurmu ayri gayri der.
AynenO zaman biraz sıkıntı
Kimsenin hayati super yolunda değil ben anlatsam sorunlarimi oo dersiniz ama anlatip skintiya girmek istemiyorum uzulmek istemiyorum sorunlarim var cok hemde buyuk ama napiyim cozmeye kalktim iyice batti.bende koyverdim takmiyorum kafama.arada aklima geliyo agliyorum sonra geciyo surekli kafaya takinca da bisey olmuyo napiyimBoyle bir kavga icin hayatinizda her sey fazla yolunda olmali ki bu kadar basit sebeplerden kavga edin. ya da tam tersi; her sey o kadar raydan cikmali ki, niye nefes aldin diye bile kavga eder hale gelmelisiniz. uc noktanizi bulun, cozumden once soruna odaklanin:)
Aynen bazen de herseyi guzel pozitif dusunuyorum diye kendimi acaba deli miyim psikolojim mi bozuk diyorum ama napiyim.hayat yaa 5 dakika sonramiz belli degilHaklısın insan anlatmaya kalksa kafayı yer vallaha dert çok çözüm yok maalesef çözmeye çalıştıkça batiyoruz
Arkadaslar ben hizli konustugum icin yazarkende oyle oluyo k.bakmayin.
Sonuncu aydayim bi oglum olcak allah izin verirseEvet aynen öyle 1 saniyemizin bile garantisi yok ki çok zor hayat hele ki evlendikten sonra daha da zorlaşıyor bebeğiniz var mi
Amin cok sagolun herkesinkini insallahAllah bağışlasın canım sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inşallah
Sizin varmi cocugunuzInşallah
Ayy insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina.abla k.bkma yasin kac herkese abla diyorum burda ama6 aylık hamileyim bende bir kızım olacak allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?