Doktor niye kilo alamazsın demiş ki? Sağlık problemi mi var?
cnm malesef bazılarının bnyesi kilo almaya müsait değil bnde öleyim( 1.70 boyum 48 kiloyum 42ydim dr.a gttim tahlil yaptı et,sebze tavuk falan bana kilo yapmıomuş bnde tam et hastasıyım beslenme prg. vermişti tatlı ağırlıklı ama tabi dengeli bi şekilde öle öle 45 oldum bi süre devam edince 48 e kadar çıktım ama snra durdu ( şimdi bi öğün yemek yemesem 47ye falan düşüyorum hiç alamıorum dr. çok sağlıklısın ve şanlısın çoğu kadn kilo prblemiyle uğraşıo gerek yok kilo almana falan desede ben en azında 4-5 kilo almak istiorum eşininde belki kan grubuna gre falan bi beslenme prg.. verebilir
cevabın için çok saol canım. yaa gitti dr a ama kangrubuna göre vermedi beslenme prg.. sen nerde dr gittin istanbul da ise hastane adını yazarmısın ?
cnm evet istanbulda gttim istanbul cerrahiye gttim ben evet memnun kaldım ama çok süper diyemem sana gonca güzeli tavsiye ederm internetten bi araştır... iştahlı bi insanmı eşin ?
Araştırma hastanelerine gidin , öyle bir bakışta sen kilo alamazsın diye birşey olabilir mi ..
cnm akşamları oturun böyle bisküvi kek çubuk kraker tatlı vs ortam yapın böyle şeyler yerken film filan izleyin ne kadar yediğinizi de anlamazsınız bu sayede, akşam yemeğinden sonra ve saatte geç olduğu için eritemezsiniz, böyle yapa yapa ikimizde göbek yaptık eşimle vallaşimdi kilo vermeye çalışıyorum ben.
yok çok şükür ama bünyen yakıyor demiş. ama bunun bi çözümü olmalı ..... sizcede öyle değil mi?
hangi doktor bünyen yakıyor kilo alamazsın demiş merak ettim.
Bu çok saçma.. Bir diyetisyene başvurun.. Bu arada da bol bol keçiboynuzu pekmezi yedirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?