belki bu yazıyı okuyunca hepiniz bana kızacaksınız ama gitme kardeşim ailenin yanına gitme daha hepi topu 11 haftalıksın gözünü seveyim ağarlaşmadın sex yasak değil biz türk kadını böyleyiz işte ya yaz gelir memlekete anamıza kaçarız hamile kalırız bitek kendımızı cocugu düşnürüz oda insan erkeği evde tutan kadındır bunu bilir bunu söylerim sen onu boşlarsan birisi yakınlaşır
Bana hiç aldatılıyormuşsun gibi gelmedi.Abla tabiri çok erkek ağzı tanımadığınız kişiye sizden büyükse direk abla der misiniz siz ben dememTam erkek ağzı yani Ya da çingene :26:
bence eşinle paylaş böyle böyle oldu gördüklerini herşeyi anlat ama karsıdakinin erkek olduğunu ve sana mesj çektiğini söyleme bakalım ne diyecek gerçekten o kişi ise o zaman söylersin sana ispatlasın hemen o anda arasın ve konuşsun hopörloru da aç dinle yoksa inkar eder tabi gerçekten yapıyorsa ispatlamıyorsa da anlamlı bir konuşma yap senin yaptığın ayıp değilmi ben senin çocuğunu taşıyorum bana destek olman gereken yerde neler yapıyorsun ben hakediyormuyum falan içinden geldiği gibi sakin konuş vijdanı sızlasın mutsuz bir aile mi olalım bebeğimi daha dünyaya yeni gelicek günah değilmi ona değer mi falan falan içini sızlat umarım yoktur sıkıntı yapma
peki bu eşimin telefonundan onun numarasını arama olayına nedersiniz. yapimmi en azından bi erkek sesi duysam rahatlarım
kızlarrr içim içimi yiyoorr
belki bu yazıyı okuyunca hepiniz bana kızacaksınız ama gitme kardeşim ailenin yanına gitme daha hepi topu 11 haftalıksın gözünü seveyim ağarlaşmadın sex yasak değil biz türk kadını böyleyiz işte ya yaz gelir memlekete anamıza kaçarız hamile kalırız bitek kendımızı cocugu düşnürüz oda insan erkeği evde tutan kadındır bunu bilir bunu söylerim sen onu boşlarsan birisi yakınlaşır
Kanka o kadar ne yapıyosun ailenin yanında yaaa.ben eşi bırakıp o kadar sık ve uzun süre gitme taraftarı değilim doğrusu.
söylediklerine hak veriyorum. çogu zamanda bu yüzden ikilemler yaşıyorum. ama hamile olduğum için ailemin yanına gitmiyorum ben. mühendisim ve benim kendi memleketimde bir atolyem var. 20 kişi çalıştırıyorum. boşlamaya gelmiyor. eşim erzurumda. evlenirken nasıl olucak diye defalarca sordum. bana tayinimi isterim 6 ay dayanabilirsen yeter dedi. daha önce bi fabrikada mühendislik yapıyordum.ondan istifa ettim kendi atolyem zaten vardı ayriyeten. velhasıl kelam olay benim kaçışım aileme düşkün oluşum değil malesef iş yerimin orda oluşu ve benim bu insanlara ve işima karşı olan sorumluluğum. gidişim tamamen bundan ibaret uzun uzadıya konuya başlarken yazmak istemedim.
Yap bence de ya da gizli numaradan bir ara için rahatlasın
seni anlıyorum ama hak vermiyorum kadın fedakardır ve sen hem bir kadın hemde bir annesin sende işini zamanında taşıyabilridin şu anda ikilemde kalıp hem kendini hem bebeğini üzüyorsun ve belkide hiç suçu yokken eşine karşı bakış açın değişti bunlar çok üstüme vazife şeyler değil belki ama sen buralara bu konuyu yazdın dıye bende böyle konusma cesareti buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?