kocişin cep telefonuna gelen mesaj

halen mesaj bekliyorum sanırım tırstı ve tahminimce bu bir erkek. ama nasıl bi erkek ne alaka yaa

Erkek konuşmalarından belli hatta ergen bence Ama cidden ne alakası var eşinle bir de gece ders mi olur ya:44:

katılıyorum çok güzel bir yorum

Bence o bayan ve anladı sen olduğunu kendini erkek gibi tanıtıyo,sözde seni inandıracak.Eğerki gerçekten erkek olsa hemen arardı seni.Ve bu karakol muhabbeti tamamen uydurma.Ben bu numarayı lisedeyken yapardım:)

Bence o bayan ve anladı sen olduğunu kendini erkek gibi tanıtıyo,sözde seni inandıracak.Eğerki gerçekten erkek olsa hemen arardı seni.Ve bu karakol muhabbeti tamamen uydurma.Ben bu numarayı lisedeyken yapardım:)

Çocuk da liseli zaten bence

malesef bu düsünce benimde aklima geliyor!

Erkek konuşmalarından belli hatta ergen bence Ama cidden ne alakası var eşinle bir de gece ders mi olur ya:44:

kiz anam sende taktin gece dersine haaaaaa

bacim kanimca dedi ya arkadas numarayi alip aramis sonra,yani hemen o gece aramamis,gündüz aramis

malesef bu düsünce benimde aklima geliyor!

kiz anam sende taktin gece dersine haaaaaa

bacim kanimca dedi ya arkadas numarayi alip aramis sonra,yani hemen o gece aramamis,gündüz aramis

Ama ben öğrenciyim aklıma takıldı napıym

bence yapacağın en akıllıca iş eşinden aramak için ancak bu şekilde rahatlar ama o zamana kadar eşinle konuşma bu konuyu,haklıyken haksız duruma düşersin ..bu defa sen bana güvenmiyorsun a bağlar olayı

evt canım ne olduu inş aldatmıyodurr.. bebeğiniz size uğurlugelsin yanlış anlaşılmadır inş..

kesinlikle katılıyorum gece gece erkekle ne muhabbeti bu ayrıca erkek olsa hemen açar birde sen bayansın onun için cazip olur bence kız ve oyun yapıyor senı karakola şikayet edecekmiş hiç bir erkek bir bayana öyle demez canım dikkat et bence

biliyorum bunu düsünmek bile korkunc ama esinin erkeklere ilgisi olup olmadigindan hic süphelendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…