Allah bagslasn canım evlatlarını küçuklermı benımde 2 tane kızım var.valla kocami bilmiyomda benim ona mesajla cilve yapacak vakdim yok uç çocukla :))))))
7 ,5.5 ve sonuncuda 8 aylik canimAllah bagslasn canım evlatlarını küçuklermı benımde 2 tane kızım var.
Canım bazen çok özel birşeyler bazende sadece askım senı sevıyorum oda bana yazıyor ama 2 kelımede olsa yazıyoruz. Birde konuşuruz böyle yanı7 ,5.5 ve sonuncuda 8 aylik canim
hiç denemedim simdi ne yalan soyleyim
yazsam cevap verirmi ne der hiç bi fikrim yok
ne yaziyorsunuz mesela? çok ozel olmazsa :) ornek alabilirmiyim
ANLADimCanım bazen çok özel birşeyler bazende sadece askım senı sevıyorum oda bana yazıyor ama 2 kelımede olsa yazıyoruz. Birde konuşuruz böyle yanı
:)ANLADim
simdi ben yazsam hemn arar noldu biseymi istiyon ,biseymi oldu diye :))))))))
hiç kurcalamayim en iyosi ben
Evet canım haklısın ama benım eşım sabah çıkıyo gece 12 de gelıyo(kendi ınternet cafemız var) tamam gecede vakıt geçırırz.Beraber flm ızlerız. Ama sureklı msjlaşırz .5 yillik evliyim ve evliligin ilk yillari cok yapardik sonra aramizda ynlis anlamalr oldu sorunlar cikti anladimki o işte ben evde surekli elimiz telde olmuyor tadi kaciyor ve son 3 yildir telden sadece o musait olunca arar arada msj atar yani bende aksam yuz yuze knusmayi tercih ediyorum sahsen:)boyle hersey daha yolunda sık sık mesaj atip aramayarak birbirimizi bogmamis yormamis oluyoruz ve aksama kadar daha cok ozlem duyuyoruz.herseyin bir sınırı var bunu ayarladinmi sorun olmaz tabi herkeste bu degisir
aynen bizimkideMesajlasıyoruz ama mesajlar şu minvalde.
-Ekmek yok ekmek al.
-Kaç tane?
-2.
-Tamam.
hahaha cok tatlısınMesajlasıyoruz ama mesajlar şu minvalde.
-Ekmek yok ekmek al.
-Kaç tane?
-2.
-Tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?