kocişinizle çok mesajlaşır mısınz.. :D

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
kocişinzle gün içinde aşk konulu mesajlasır mısnz bayanlar

evlenince mesaj sifira indi valla bizde 8 senelik evliyiz
haa bide ben çalisirken birbirimizi az gordugumuzde mesajlasiyorduk

Benimki gun icinde pek ilgilenmezde benle ben atmasam isden cikana kadar tık yok ama herturlu ilgilidir ewine... merak ettim sizleride :)

Eşım evdede çok ilglenir msjda atarız.Herzaman der ,disarda aslan evde karıma kedıymdır dıye .Birde pek isımle hıtap etmeyız.

Allah bagslasn canım evlatlarını küçuklermı benımde 2 tane kızım var.
7 ,5.5 ve sonuncuda 8 aylik canim
hiç denemedim simdi ne yalan soyleyim
yazsam cevap verirmi ne der hiç bi fikrim yok
ne yaziyorsunuz mesela? çok ozel olmazsa :) ornek alabilirmiyim

7 ,5.5 ve sonuncuda 8 aylik canim
hiç denemedim simdi ne yalan soyleyim
yazsam cevap verirmi ne der hiç bi fikrim yok
ne yaziyorsunuz mesela? çok ozel olmazsa :) ornek alabilirmiyim
Canım bazen çok özel birşeyler bazende sadece askım senı sevıyorum oda bana yazıyor ama 2 kelımede olsa yazıyoruz. Birde konuşuruz böyle yanı

Canım bazen çok özel birşeyler bazende sadece askım senı sevıyorum oda bana yazıyor ama 2 kelımede olsa yazıyoruz. Birde konuşuruz böyle yanı
ANLADim
simdi ben yazsam hemn arar noldu biseymi istiyon ,biseymi oldu diye :))))))))
hiç kurcalamayim en iyosi ben

5 yillik evliyim ve evliligin ilk yillari cok yapardik sonra aramizda ynlis anlamalr oldu sorunlar cikti anladimki o işte ben evde surekli elimiz telde olmuyor tadi kaciyor ve son 3 yildir telden sadece o musait olunca arar arada msj atar yani bende aksam yuz yuze knusmayi tercih ediyorum sahsen:)boyle hersey daha yolunda sık sık mesaj atip aramayarak birbirimizi bogmamis yormamis oluyoruz ve aksama kadar daha cok ozlem duyuyoruz.herseyin bir sınırı var bunu ayarladinmi sorun olmaz tabi herkeste bu degisir

Evet canım haklısın ama benım eşım sabah çıkıyo gece 12 de gelıyo(kendi ınternet cafemız var) tamam gecede vakıt geçırırz.Beraber flm ızlerız. Ama sureklı msjlaşırz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…