Evet canım haklısın ama benım eşım sabah çıkıyo gece 12 de gelıyo(kendi ınternet cafemız var) tamam gecede vakıt geçırırz.Beraber flm ızlerız. Ama sureklı msjlaşırz .
valla benimki odundur. aramaz sormaz merakta etmez. merak ettinmi diyince de evet çok merak ettim der :) bide bizim kntrümüzde yok. ne bilim almıyoz işte 6 ayda bir oda telefon kapanmasın diye. iş yerinin telefonu var sınırsız konuşma var bişiy oldumu ordan arar. ben biyeri arıcaksam ordan ararım falan :) biz sevgiliykende odundu bu eserekli. bazen gece uykumdan uyandırır gece çalıştığında canı sıkılmışta muhabbet etmek istemiş. öyle eserekli. he birde wtsaptan mesajlaşıyoruz gelirken ekmek al süt al falan daha doğrusu ben mesaj atıyorum oda okumuyo noldu diye arıyo hemen. içi çürümüş sanırım bu genç yaşında
Biz şu anda bile (sevgiliyiz) yazışmaktan ziyade arayıp konuşmayı tercih ediyoruz çünkü sürekli yazışmaya vaktimiz yok.
Evlenincede böyle olacaktır. Gün içinde ararsak hal hatır sormaktan ziyade "eve bi şey lazım mı? bu akşam planımız var mı? şunu yapalım mı?" tarzında sorular sormak için ararız. Malımı biliyorum (mecazi)