- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Hatunlarim kocalarinizla evde oynadığınız oyunlar falan varmı? Böyle iki kisi oynanabilecek eğlenceli her türlü aktiviteli yada kalemli kagitli oyuna açığım. Scrabble, puzzle,king gibi şeylerle eglenioruz ama daha dahaaa¿¿¿
Arkadaşlarla olunca oyun cok :-D mevzu başbaşa:-D tavlamiz yok maalesef jengamida kardeşim aldi:-D Playstationı abimde (esimin abisinde) oynuyoruz genelde koleksiyinu varda ps 1 2 3 4:-D evde hani böyle zaman geçirmeye:-D
Elbette Hayır binlerce harika oyun var hemde tamamen zevkinize göre.Playstation da sadece futbol oynanmıyor dimi :26::26: Evlendiğimizde bizimde evimizde olcak sanırsam
Yahu aynı oyunu biliorsak o zaten okeyde:-D arada insan farkli eglenceler istior:-DIki kisilik oynanabilecek cok guzel bi oyun biliyorum ama acik yazmayayim
Elbette Hayır binlerce harika oyun var hemde tamamen zevkinize göre.
Ay bayılırım oyunlara. Hele batak okey gibi oyunlar. Evde oyun geceleri düzenleyip duruyoruz:-D ama baskalari olmayınca da basbasa eglenelim istiokk:-DBizim en buyuk sorunumuz ben oyun oynamaktan nefret ederim. Tavla satranc iskambil vs cok dikkatim dagiliyo ya.
Ay bayılırım oyunlara. Hele batak okey gibi oyunlar. Evde oyun geceleri düzenleyip duruyoruz:-D ama baskalari olmayınca da basbasa eglenelim istiokk:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?