Kocisle zaman gecirmece:-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Hatunlarim kocalarinizla evde oynadığınız oyunlar falan varmı? Böyle iki kisi oynanabilecek eğlenceli her türlü aktiviteli yada kalemli kagitli oyuna açığım. Scrabble, puzzle,king gibi şeylerle eglenioruz ama daha dahaaa¿¿¿

telefondan "kelimelik" oynayın, iyi sardırdık bi ara, sonra hep yenilince vazgeçti gerçi:27::27:

Hatunlarim kocalarinizla evde oynadığınız oyunlar falan varmı? Böyle iki kisi oynanabilecek eğlenceli her türlü aktiviteli yada kalemli kagitli oyuna açığım. Scrabble, puzzle,king gibi şeylerle eglenioruz ama daha dahaaa¿¿¿

aşka gel, jenga, tavla, puzzle, playstation biz bunlarla ugraşıyoruz:9:

Arkadaşlarla olunca oyun cok :-D mevzu başbaşa:-D tavlamiz yok maalesef jengamida kardeşim aldi:-D Playstationı abimde (esimin abisinde) oynuyoruz genelde koleksiyinu varda ps 1 2 3 4:-D evde hani böyle zaman geçirmeye:-D

Arkadaşlarla olunca oyun cok :-D mevzu başbaşa:-D tavlamiz yok maalesef jengamida kardeşim aldi:-D Playstationı abimde (esimin abisinde) oynuyoruz genelde koleksiyinu varda ps 1 2 3 4:-D evde hani böyle zaman geçirmeye:-D

aşka gel oyununa bi bak bence çift oyunu zaten aradığın şey bu sanırım:8:

Janga dart genelde kovalamaca :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Playstation da sadece futbol oynanmıyor dimi :26::26: Evlendiğimizde bizimde evimizde olcak sanırsam :D

Bizim en buyuk sorunumuz ben oyun oynamaktan nefret ederim. Tavla satranc iskambil vs cok dikkatim dagiliyo ya. :27:

Bizim en buyuk sorunumuz ben oyun oynamaktan nefret ederim. Tavla satranc iskambil vs cok dikkatim dagiliyo ya. :27:
Ay bayılırım oyunlara. Hele batak okey gibi oyunlar. Evde oyun geceleri düzenleyip duruyoruz:-D ama baskalari olmayınca da basbasa eglenelim istiokk:-D

Back
X