- 22 Ağustos 2020
- 112
- 24
- 98
- 32
- Konu Sahibi ogretmen0101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prowomen a benziyor içerik olarak da hemen hemen aynı şeyler var gibi inşallah size iyi gelirDoktor bana bunu önerdi ama bunun erkek versiyonu eşime pek yaramadı gibi
Bende o kadar kararsız kaldım ki prowomena devam mı etsem yoksa başka takviye mi kullansam diye ama bunu kullanmadan bilemiyoruz maalesefDoktor bana bunu önerdi ama bunun erkek versiyonu eşime pek yaramadı gibi
Bi de rezerv woman varmış onu biliyor musunProwomen a benziyor içerik olarak da hemen hemen aynı şeyler var gibi inşallah size iyi gelir
Onu duymadım onerenler var mıBi de rezerv woman varmış onu biliyor musun
Bugün doktor onu da dedi başka doktor da arkadaşa önermişOnu duymadım onerenler var mı
Ganoderma mantarı ve yeşil çay var antioksidan etkisi varmışBi de rezerv woman varmış onu biliyor musun
Daha önce duymamistimBugün doktor onu da dedi başka doktor da arkadaşa önermiş
evet 0.45 . 3. opumda yumurtalarımın hepsi döllendi hepsi 5. güne gitti 2 tane pgtli geldi ama kaybettim bebeklerimi. önceki opularda 5. güne 1 tane kalıyorduSizinde mi amh dusuk ve gözle görülür bir değişim oluyor mu
Çok üzüldüm özür dilerim hatırlatmak istemedimevet 0.45 . 3. opumda yumurtalarımın hepsi döllendi hepsi 5. güne gitti 2 tane pgtli geldi ama kaybettim bebeklerimi. önceki opularda 5. güne 1 tane kalıyordu
olur mu öyle şey ne demekÇok üzüldüm özür dilerim hatırlatmak istemedim
Teşekkür ederim bilgileriniz için tekrardan çok üzgünümolur mu öyle şey ne demek
Teşekkür ederim bilgileriniz için tekrardan çok üzgünüm
Teşekkür ederim
alfa lipoik asit
resveratrol
astaksantin
melatonin
NAD da öneririm ayrı ayrı olacak şekilde
Ha bir de bununla beraber omega 3 + Qenzim q10 ve D3K2 kullanmaya başladımDün vitaminler üzerine çok araştırma yaptım. Sanırım bütün vitaminlerin içeriğini kıyasladım en baskını bu geldi yorumlara bak istersenEki Görüntüle 3678990