Köfteler Köfteler Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Pişirirken evirip çeviririyorum her tarafı güzel pişsin diye.Onun için güzel kızarıyor.Aslında ben göz kararı yapıyorum sütlacı.Çünkü bir kilo süt az oluyor.Gözüm doyuncaya kadar katıyorum.:52:Ama biri ister diye bir kere ölçmüştüm.Tarif şöyleydi.

1 Kilo süt
1 çay bardağı pirinç
1 bardak şeker
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
2 kaşık nişasta

Pirinci haşlıyorum.Sütü ve şekeri ilave ediyorum.Sonra nişastası sulandırıp koyuyorum.Vanilyasını ekliyorum.Az sütle yumurta sarısını sulandırıp sütlaca yavaş yavaş ekliyorum.Fırın kabına su koyup sütlaçları pişiriyorum.(Şekeri ve nişastası az olursa ekleme yapabilirsin)

teşekkür ediyorum adracım senin ölçülerinle yapmak istiyorum bu kezde..
ilk fırsatta deneyecem:56::56::56:

teşekkür ediyorum adracım senin ölçülerinle yapmak istiyorum bu kezde..
ilk fırsatta deneyecem:56::56::56:

İnşallah tutar.Koyu olursa biraz süt ekle.Ben pek ölçülü yapmıyorum da:)

2 tane tarifle bekliyorum maksimum daha fazlası olursa isyan çıkar:1::1::1:
Benim için seyirci olmak en güzeli:29:Yarışlarda 5. aday olmazsa müdahale ederim ama şimdilik başka türlü düşünmüyorum:9:
Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.:27:Nevreste sus bakim.:4:

:18:Tamam sustum:52:Bugün 1 yarışmacı daha katılacak belki bizi duyar 5 tarif yapar:36::36::36:

Yapması zor olmaz:9: ama resim çekmek, eklemek çok zor olur:30:

Aynen.Yapmada birşey yokki.Malzemeleri dizmek,her aşamayı resimlemek,sunmak çok zor.Yoksa beş çeşit değil on çeşit yapılır.:52:

Son düzenleme:
Bir de bulaşığı var bunun.Neyseki ben ablamlara yıktım.:27:Makine de bozulmuş.:27:Keşke mutfağın fotosunu da çekseydim.Ben dayanamayıp kaçtım.:60:

Bir de bulaşığı var bunun.Neyseki ben ablamlara yıktım.:27:Makine de bozulmuş.:27:Keşke mutfağın fotosunu da çekseydim.Ben dayanamayıp kaçtım.:60:

ay valla o bulaşıkalr yüüzünden ağlıcaktım en son :50: öyle yorulmuşumki bitince resimelri yükleyim konu açayım dedim du önce yatayım dedim belim düzelsin yok dedim bi yatarsam kalkamam bulaşıkalrı topluyayım bulaşık makinasına bi baktım aman allahım acıcık yer ver tıkabildiklerimi tıktım ama bisürü şey kaldı yıkadım felan öff bide makinayı açmayı unutmuşum akşam bulaşıklarınıda elimde yıkadım resmen mutfagı toplamak eziyetti sonra yerken acık keyif aldım aklımda resimleri yüklemek var tabi yattaımda belimden zonk zonk atışlar oldu bebeğim bile gerildide gerildi yatınca oda oh deyip saldı kendini herelde:1: ertesi gün bile belim arıyodu yani bizim şanssızlıgımız köfte bide yaglı katagori herzmaan böle pis bulaşık çıkmaz herelde:1: hı bide biz kendi kendimize yaparken öle soganı salcayı ayrı kaba koyup hazırlamıyoruz ben köfte yaparken bi yogurdugum şey pislenir ama bunda fotoraflamak için ooo dünya kadar bulaşık çıkıyo:9::9:

:30:Tehdit mi ediliyorsun korkma ben arkandayım birşey yapamazlar:29::52:Hem birkez yarışa katılan bir daha ayrılamıyor bağımlılık yapıyoruz:51::9::9:

önümde olmanı yeglerim bu konuda:1: arkadan pek bi faydan olmaz ölürken :18::18:

beni niye bulcaklar bişi olunca intikamını almak içinmi:1::1::1:
iyi bişimi dedin kötü bişimi anlamadım ben:27::27::1:
:

iyi bişid edim cnaım eğer ölürsem seniden bilcekler :)):54:

Back
X