Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Amin
Öylemi hayırlı yaşları olsun güzel bir masa olmuş minik ellere bak

Sağol canım minik yaramazlarAma oğlum fena kıskandı eve gelince ilk işimiz dolap ve avize arasına ip çekip balonlarla süslemek olduDaha sonra evde pasta vardı mum yakıp üfledik hediyede istedi

Sağol canım minik yaramazlarAma oğlum fena kıskandı eve gelince ilk işimiz dolap ve avize arasına ip çekip balonlarla süslemek olduDaha sonra evde pasta vardı mum yakıp üfledik hediyede istedi

Bak sen afacana iyi yapmış hazırlıksız yakalandın desene

Ay evet yandıkO değilde benden sonra alacak iki arkadaşın çocuklarının da doğum günü her seferinde bu merasim olacak
Yandın
Sende gitmeden pastayı yapıp git oyuncakların birinide paket yap balon işinide ablalara birak artık

Yandın
Sende gitmeden pastayı yapıp git oyuncakların birinide paket yap balon işinide ablalara birak artık

Evet bundan sonra hazırlıklı olmam gerekiyorHediye işini ablaları düşünmüşler bir iki parça paketlemişler

Güzel bir gündü
Ablamgil gitti nevoş
Nerde kaliyorlar cnm,üzülme yine gelirler
Allah kavuştursun canım
Biz de bir arkadaşın oğlunun doğum günüydü oraya gittik
Eki Görüntüle 843230
ne güzel mamalar onlar
Hepsi aynimi oluyor cocuklarin
Adra köfte yapmış
Hemen bakayim
Ben bir ara adını gördüm sanki demek doğruymuş kimse biitirmeden ben gideyim sonra sona kalıyorum bana kalmıyor
Takimda bekliyorum seni cnm
Hevesimi kırdın nevoş nasılda kendimi hazırlamışdım
Bence hemen kaseti geriye sar ve heves kismini sil cnm

Sen diyette değil misin bu saatte köfte falan bakmak yok sana
Evet diyetteydi en son biraktigimda,yanliz kalmaya gelmiyor hic

Pağasus görmesin :18:
Evet ama bugün tatil
misafir yaktı beni nevoşum
Gördüm bile,heyecanla bekliyorum senin bu gün yaptiklarini yazmani
Neyse yarın yeni bir sayfa açarsın
Insallah cnm

Evet çocuklar hep aynı
Canım sen Efser'in peşini bırakmaBen de katılacağım size 2 hafta sonra inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…