Öyle mi nerde ,nasıl ,kim, ne yapmış
Canım senin tariflerine ,resimlerine,samimiyetine,röportajlarına bayılıyorumYap bakalım köfteni
Valla dayanamadım.Savulun ben geliyorum. Gerçi bazı arkadaşlarımız birinciyi ilan etmiş ama olsun.
Sensiz olur tatlım bekliyoruz tarifini
:44::44:
Şımar canım gerçekleri söylüyorum benim için öyle
Canim icli köfte istiyor ama yapamamki,yiyemekki
Cuma tartilayim,vermissem ödül olarak yaparim kendime,bakarsiniz bir icli köfte tarifide benden gelir
Ama az vermissem yapmam,yoksa verdigimi geri alirim
Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisinValla dayanamadım.Savulun ben geliyorum. Gerçi bazı arkadaşlarımız birinciyi ilan etmiş ama olsun.
Insallah cnm,nerde o günlerİnşaallah bu hafta en az 1-1.5 kilo vermişsindir
Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisin
Insallah cnm,nerde o günler
Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandimYenilen pehlivan güreşe doymazmış.Teşekkür ederim canım.
Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssenBen cuma günü seni takip edeyim kaç kilo veriyorsun bakayım1 kilodan fazla verirsen Peşindeyim
Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandim
Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssen
Tamam patron,senimi kircam:18:Bugünden itibaren yemeklerine dikkat ediyorsun peşindeyim menülerini takibe aldımcumaya 1 kilo verilmiş olacak
bende katıldım yarışmaya sanırım katıldım yani konumu açtım bile kabul görsede bende görebilsem meraklandım inşallah becerebilmişimdir
bu kk yı seviyorum özgünevimi becerilerimi arttırdı 17 yaşında evlenipte zorluk çekmeyen var mıdır burdaki tariflerle aç karnımızı doyurduk ee 6 sene sonra tarif eklemek hatta ve hatta yarışmaya katılmakta varmış
katılan herkeze başarılar diliyorum EGUNAL cım canumcum seni sponsorum ilan ediyorum o halde nabıyosun sen ayrışmayı bırakıp bana destek oluyosun
çok zekiyim dimi ama
ayyy şoklardayım sponsorunmu oldum cidden
henüz konun açılmamış açılınca inancam sanırım
hayırlı olsun diyelim o zaman
başarılar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?