Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Öyle mi nerde ,nasıl ,kim, ne yapmış
Canım senin tariflerine ,resimlerine,samimiyetine,röportajlarına bayılıyorumYap bakalım köfteni

Söylemem sır.

Canım benim çok teşekkür ederim.Şımarırım bak.

Canim icli köfte istiyor ama yapamamki,yiyemekki
Cuma tartilayim,vermissem ödül olarak yaparim kendime,bakarsiniz bir icli köfte tarifide benden gelir
Ama az vermissem yapmam,yoksa verdigimi geri alirim

Canim icli köfte istiyor ama yapamamki,yiyemekki
Cuma tartilayim,vermissem ödül olarak yaparim kendime,bakarsiniz bir icli köfte tarifide benden gelir
Ama az vermissem yapmam,yoksa verdigimi geri alirim

İnşaallah bu hafta en az 1-1.5 kilo vermişsindir

Valla dayanamadım.Savulun ben geliyorum.Gerçi bazı arkadaşlarımız birinciyi ilan etmiş ama olsun.
Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisin

Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisin

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.Teşekkür ederim canım.

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.Teşekkür ederim canım.
Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandim
Ben cuma günü seni takip edeyim kaç kilo veriyorsun bakayım1 kilodan fazla verirsenPeşindeyim
Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssen

Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandim

Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssen

Bugünden itibaren yemeklerine dikkat ediyorsun peşindeyim menülerini takibe aldımcumaya 1 kilo verilmiş olacak

bende katıldım yarışmaya sanırım katıldım yani konumu açtım bile kabul görsede bende görebilsem meraklandım inşallah becerebilmişimdir

bu kk yı seviyorum özgünevimi becerilerimi arttırdı 17 yaşında evlenipte zorluk çekmeyen var mıdır burdaki tariflerle aç karnımızı doyurduk ee 6 sene sonra tarif eklemek hatta ve hatta yarışmaya katılmakta varmış

katılan herkeze başarılar diliyorum EGUNAL cım canumcum seni sponsorum ilan ediyorum o halde nabıyosun sen ayrışmayı bırakıp bana destek oluyosun

çok zekiyim dimi ama

Son düzenleme:

ayyy şoklardayım sponsorunmu oldum cidden
henüz konun açılmamış açılınca inancam sanırım
hayırlı olsun diyelim o zaman
başarılar diliyorum canım

ayyy şoklardayım sponsorunmu oldum cidden
henüz konun açılmamış açılınca inancam sanırım
hayırlı olsun diyelim o zaman
başarılar diliyorum canım

heycandan yazmayı unuttum sponsorum olduğunu:26: ama konum açılınca adını altın harflerle yazıcam merak etme teşekkürler canum bana kısaca çekirgem diyebilirsin ustam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…