• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Bunu düşüneceğim.:52:

gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal :1::1::1:
benim adımı ver yardımcı olurlar:60::60::60::60:

Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim:29:
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalım:9:Egunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde :9::27:

Evet hemen bizim topike gelsin:1::1::1:

Cnm tebrikler eminim öteki arkadaşlarınkide güzeldir ama ben senin tarifini birebir denedim o anda dedim kesin sen birinci olmasın diye :))

Canım kısada olsa o sıkıntıları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi inan dua ediyorum:16::31:

Sağol nevrestecim demek sende yaşadın Allah hiç bir kadını evlat için bekletmesin uğraştırmasın ben 8 yıldır bekliyorum işte...

Adra'ya destek ol:1::1::1:Girsin aranıza:52::52::52:

Tamamdır şefkatli kollarımla sarılıp topiğin kapısında karşılayacam adra cığımı:48::1:

Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim:29:
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalım:9:Egunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde :9::27:

Evet iyiymiş okudum şimdi:)

Tüp bebek ha.:27:Şöyle mi giriş yapsam.Kızlar ben de tüp bebeğim.:52::52::52:

Sağol nevrestecim demek sende yaşadın Allah hiç bir kadını evlat için bekletmesin uğraştırmasın ben 8 yıldır bekliyorum işte...

Tamamdır şefkatli kollarımla sarılıp topiğin kapısında karşılayacam adra cığımı:48::1:
Amin canım:31:
Allah kolaylık versin canım:16:

:60::60::60:

gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal :1::1::1:
benim adımı ver yardımcı olurlar:60::60::60::60:

Evet hemen bizim topike gelsin:1::1::1:

Tüpçüler daha verimli diyorsun yani.:52:Tamam senin adını verip birinciliği garantileyeceğim.:27:

kendin tüp bebek olarakmı girceksin topiğe:1::1::1::1:
bak o zaman acayip ilgi toplarsın yalnız çok soru gelir gerçekler ortaya çabuk çıkabilir:1::1::1:

Sonra foyam ortaya çıkıp tüpler elimde patlamasın.:60:

kendin tüp bebek olarakmı girceksin topiğe:1::1::1::1:
bak o zaman acayip ilgi toplarsın yalnız çok soru gelir gerçekler ortaya çabuk çıkabilir:1::1::1:

Evet öyle gireceğim.:1:

Ben bilmem annem bilir diye çıkarım işin içinden.:60:

1.lik garanti diyorsun:60:Sizin topicte patlama olabilir:9:

bu tezle benim birinciliklerim tüpten gelen oylarla olmuş gibi oluyor nayıııırrrrrr nolamaazzzzz kabul etmiyorum:1::1::1:
ben bu yarışmada link bile vermedim yarışmayı haber vermek için nolur nolmaz yanlış anlaşılırım diye:1::1::1: geçen yazdım sanırım birinci oluyorum 3.kez diye kızlar tebrik ettiler tebrik edenlerin çoğu yarışmada oy bile kullanmamışlar baktım:1::1::1:

Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine.:49:Benim bir tanıdığım tüp bebekle çocuk sahibi olduktan sonra normal yolla ikinciyi doğurdu.Allah'ın takdiri işte.Olmuyor diye ümitsizliğe kapılma.Allah sevdiği kullarını sınarmış.:34:

:60::60:
Sen katılmaya devam et elbet 1. olursun:29:Olmasan bile yemeklerin,tariflerin,resimlerin,sen bir harikasınız:48:Renk katıyorsun:29:

Canım benim çok teşekkür ederim.:16:Çok renkli bir kişiliğim var dimi.:1:

ben elimden geleni yapar gerçekleri patlatmana müsaade etmem:1::1::1:

evet bak iyi fikir sonuçta annen yaptı tüpü sen değil:1::1::1:

Desteğine güveniyorum.:16:

Tabi annem bilir.Ben tüpteydim o zaman.:9:

Back
X