Amin nevrestecim
Aklınıza geldikçe dua edin bizlere![]()
Canım kısada olsa o sıkıntıları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi inan dua ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin nevrestecim
Aklınıza geldikçe dua edin bizlere![]()
bizim tüp bölümüde hiç fena değil yani sen en iyisimi doğuramıyorum kızlar diye gir aramıza![]()
Bunu düşüneceğim.![]()
Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalımEgunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde
![]()
gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal
benim adımı ver yardımcı olurlar
Evet hemen bizim topike gelsin![]()
Canım kısada olsa o sıkıntıları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi inan dua ediyorum![]()
Adra'ya destek olGirsin aranıza
![]()
Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalımEgunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde
![]()
Cnm tebrikler eminim öteki arkadaşlarınkide güzeldir ama ben senin tarifini birebir denedim o anda dedim kesin sen birinci olmasın diye :))
Amin canımSağol nevrestecim demek sende yaşadın Allah hiç bir kadını evlat için bekletmesin uğraştırmasın ben 8 yıldır bekliyorum işte...
Tamamdır şefkatli kollarımla sarılıp topiğin kapısında karşılayacam adra cığımı![]()
Evet iyiymiş okudum şimdi:)
Tüp bebek ha.Şöyle mi giriş yapsam.Kızlar ben de tüp bebeğim.
![]()
gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal
benim adımı ver yardımcı olurlar
Evet hemen bizim topike gelsin![]()
Evet iyiymiş okudum şimdi:)
Tüp bebek ha.Şöyle mi giriş yapsam.Kızlar ben de tüp bebeğim.
![]()
kendin tüp bebek olarakmı girceksin topiğe
bak o zaman acayip ilgi toplarsın yalnız çok soru gelir gerçekler ortaya çabuk çıkabilir![]()
1.lik garanti diyorsunSizin topicte patlama olabilir
![]()
Sonra foyam ortaya çıkıp tüpler elimde patlamasın.![]()
Sonra foyam ortaya çıkıp tüpler elimde patlamasın.![]()
Evet öyle gireceğim.
Ben bilmem annem bilir diye çıkarım işin içinden.![]()
Sağol nevrestecim demek sende yaşadın Allah hiç bir kadını evlat için bekletmesin uğraştırmasın ben 8 yıldır bekliyorum işte...
Tamamdır şefkatli kollarımla sarılıp topiğin kapısında karşılayacam adra cığımı![]()
Sen katılmaya devam et elbet 1. olursunOlmasan bile yemeklerin,tariflerin,resimlerin,sen bir harikasınız
Renk katıyorsun
![]()
ben elimden geleni yapar gerçekleri patlatmana müsaade etmem
evet bak iyi fikir sonuçta annen yaptı tüpü sen değil![]()