taze taze kurban etinin kıymasını çektirip bi köfte yapıvereyim
ama ev halkı yesin diye yarışma için değil![]()
Bu bir mesaj mı katılman için ısrar etme mi istiyorsan peşini bırakmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taze taze kurban etinin kıymasını çektirip bi köfte yapıvereyim
ama ev halkı yesin diye yarışma için değil![]()
Bu bir mesaj mı katılman için ısrar etme mi istiyorsan peşini bırakmam![]()
e tabii alıştım bi kere senden katıl egunal cümlesi gelmeden ben katılmam yani mümkünse azcıkta ısrar tamamdır
canım ciddi ciddi düşünüyorum ne yapsamda katılsam diye o kadar çok köfte biliyorum ki kahretsin kararsız kaldım
birine karar verirsem tamamdır katılırım![]()
Bak bunları kayıt altına alıyoruzSonra katılmazsan gelir bulurum seni
Canım en iddialı köften ile bekliyoruz
![]()
Nasılsınız efenim![]()
bilmemmiiiii kayıt altına alındığını çok dikkat ederek cümlelerimi seçiyorum ama yinede olmuyor
aslında şunda kararsızım mesela en leziz olanımı yoksa görüntüsü daha güzel olanımı seçmeliyim malum burda görsellik ön planda oluyor etkilemek lazım oy veren kitleyi yarışıyoruz ya hanitribünlere oynamam lazım
her ikisi bir arada olanı aklıma gelince katılacam kesin sen katılma desende katılcam işte
çok yorgunum şekerim bayramın en tuhaf tarafı bir kaç saat önce gidip bayramlaştığımız insanların eve dönünce iadeyi ziyaret yapmaları yine bayramlaşmak içinbazı kimselerle aynı günde 2 kez bayramlaşılırmı oluyor işte
![]()
Tamam sen beni yorma direk katılHer ikisi de olsa iyi olur..:44:Ama biraz zor olabilir
Evet haklısın bayramın birde öyle bir tarafı var yorucu ama güzel![]()
tamam canım tarife yani içime sinen bir tarife karar verir vermez katılacam![]()
Hayırlı akşamlar![]()
Hayırlı akşamlarNasılsın
Sen de katılacak mısın yarışmaya.
![]()
Düşünelim hemşom![]()
Bulduğumuz il itibariyle köfte cenneti, düşünmek zor ne yasak![]()
Evet biz çok köfte biliyoruzAma kararsızım katılım olsun sonra düşünürüz
![]()
Evet aldım elime senide ekleyeyim mi![]()