• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Ben köftelerde de katılım çok olur diye bekliyordum:19:Ama fazla olmadı:44:
Bakalım ne diyecek:52:Hayırlısı olsun:16:

köfte sonuçta fazla kitlesel değil...
belli başlı bilinen köfte haricinde pek fazla çeşit olmadığından katılım çok olmadı bence...
ama yöresel yemekler çok geniş....bir tane şehrin bile kaç çeşit yemeği var...
bunu türkiye geneline yayarsak, çok geniş bir tablo çıkar karşımıza...

köfte sonuçta fazla kitlesel değil...
belli başlı bilinen köfte haricinde pek fazla çeşit olmadığından katılım çok olmadı bence...
ama yöresel yemekler çok geniş....bir tane şehrin bile kaç çeşit yemeği var...
bunu türkiye geneline yayarsak, çok geniş bir tablo çıkar karşımıza...

Haklısın canım:29:

Yarışma bitmek üzere:52::52::52:
Egunal 1.:65: Ama daha önce 2 kez 1 . olduğu için :53:2. olan Haksever hediyeleri ve pro kartı alır:46::46::46::46::52::52::52:
Beni ilgilendiren kısım:9: Haksever bize bundan sonra ki kategori ne olacak söyler misin ,fikirlerin var mı konuşalım:56::52::52::52:

Evet güzel olabilir:52::52::52:Ama Haksever ne diyecek bakalım:9:

:52:pro kart :52:pembe kürk :52: hediye:52: 500 mesaj saklama:52: görünmez olma:52: özel mesajlarda 5 dakka beklememe:52:

öyle yorgunumki

karagöz tatlısı
mercimek yemeği
köfteler hazırladım
bide elmalı kurabiye yaptım

ama bu hediyeleri benim alcam sölenmesi bütün yorgunlugumu aldı götürdü :51:

yarın yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldemler babannesi eşimin görümcem çocukalrıyla kayınpederimde tabi amma havam olur ya birinci oldum diyince:17:

siz nasıl uygun görürseniz ne isterseniz bende onu isterim :55:bozmam yani aklımda balık vardı benim tam mevsimi de diye ama daha önce yarışılmış bu katagoride o yüzden yöresel yemekler diyosanız yöresel yemekler olsun ama il il gidicekse yarışma mesela trabzon yemekelri, hatay yemekleri gb.... o zman güzel şehrim BURSA YEMEKLERİ OLSUN:16: osmanlının kuruldugu şehirde baya bi geniş yelpaze vardır sanırım yoksa siz yöresel derken bi yarışmada her yöreyimi diyosunuz şimdi ben pazartesi doktorda olucam gelincede onca kalabalık yemek felan gelmeye tabiki alışırım buraya zaten merakımdan ölürüm gelmezsem ama siz ne derseniz banada uygundur yani:54:

:52:pro kart :52:pembe kürk :52: hediye:52: 500 mesaj saklama:52: görünmez olma:52: özel mesajlarda 5 dakka beklememe:52:

öyle yorgunumki

karagöz tatlısı
mercimek yemeği
köfteler hazırladım

yarın yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldemler babannesi eşimin görümcem çocukalrıyla kayınpederimde tabi amma havam olur ya birinci oldum diyince:17:

siz nasıl uygun görürseniz ne isterseniz bende onu isterim :55:bozmam yani aklımda balık vardı benim tam mevsimi de diye ama daha önce yarışılmış bu katagoride o yüzden yöresel yemekler diyosanız yöresel yemekler olsun ama il il gidicekse yarışma mesela trabzon yemekelri, hatay yemekleri gb.... o zman güzel şehrim BURSA YEMEKLERİ OLSUN:16: osmanlının kuruldugu şehirde baya bi geniş yelpaze vardır sanırım yoksa siz yöresel derken bi yarışmada her yöreyimi diyosunuz şimdi ben pazartesi doktorda olucam gelincede onca kalabalık yemek felan gelmeye tabiki alışırım buraya zaten merakımdan ölürüm gelmezsem ama siz ne derseniz banada uygundur yani:54:

Tabiki canım kurallara göre daha önce 1 .olan ;2.kez hediye alamıyor:34:Bu durumda bütün haklar sana geçiyor:46::46::46:
Ellerine sağlık kendine dikkat et:emir_bebek::nazar::49::nazar:
Canım yöresel yemekler derken Mesela ben Malatyalıyım Katılırsam Malatya yöresine ait bir yemek yaparım:56::34:Sen Bursalıymışsın Bursa yöresine ait yaparsın:56:Gazel Konya yemeği yaparım diyor:52:Katılmak isteyenler yöresel bir yemek yaparlar :56::34:İster kendi memleketleri ister başka bir şehrin meşhur bir yemeğini güzel olabilir.:56::31::34:

Tabiki canım kurallara göre daha önce 1 .olan ;2.kez hediye alamıyor:34:Bu durumda bütün haklar sana geçiyor:46::46::46:
Canım yöresel yemekler derken Mesela ben Malatyalıyım Katılırsam Malatya yöresine ait bir yemek yaparım:56::34:Sen Bursalıymışsın Bursa yöresine ait yaparsın:56:Gazel Konya yemeği yaparım diyor:52:Katılmak isteyenler yöresel bir yemek yaparlar :56::34:İster kendi memleketleri ister başka bir şehrin meşhur bir yemeğini güzel olabilir.:56::31::34:

o zaman töresel yemekler bi kere yarışılabilir konu bulmakta zorlanıyosunuz ya artık o yüzden dedim yöresel il il olmasa bile bölge bölgemi olsa acaba ege yemekleri marmara akdeniz gb yani ben yarışma konuları çoğalsın diye söylüyorum istediğiniz gb olabilir bence sorun yok doguruncaya kadar ben izleyiciyim artık:52:

o zaman töresel yemekler bi kere yarışılabilir konu bulmakta zorlanıyosunuz ya artık o yüzden dedim yöresel il il olmasa bile bölge bölgemi olsa acaba ege yemekleri marmara akdeniz gb yani ben yarışma konuları çoğalsın diye söylüyorum istediğiniz gb olabilir bence sorun yok doguruncaya kadar ben izleyiciyim artık:52:

Yok canım öyle zor olur:26:
Konu bulmakta zorlanmıyoruz tüm kategoriler bitsin yeniden başlarız:52:2. tur yaparız oda biterse 3. tur:9::9:

Yok canım öyle zor olur:26:
Konu bulmakta zorlanmıyoruz tüm kategoriler bitsin yeniden başlarız:52:2. tur yaparız oda biterse 3. tur:9::9:

oluy madem yöresel yemekler olsun ben olmasamda karar verilmiş kabule dersiniz :42: bide ben 2. olamıyomuşum:ssz:

kızımla bana yakışcak ya kürk:12: çok istiyodum kocam almıyodu seviyorum kadınlar kulübünü :16:

oluy madem yöresel yemekler olsun ben olmasamda karar verilmiş kabule dersiniz :42: bide ben 2. olamıyomuşum:ssz:

kızımla bana yakışcak ya kürk:12: çok istiyodum kocam almıyodu seviyorum kadınlar kulübünü :16:

Canım çok az bir zaman kaldı sen merak etme kürk senin:12:
Tamam canım yeni kategori YÖRESEL YEMEKLER:56:

egunal'ı caydırmak lazım...ne yazsam acaba :44:
hah buldum, egunal hanım bikerem köftelerin iğrenç görünüyor, hiç ama hiiiiiç beğenmedim... görüntü iğrenç ötesi, kimbilir tadı ne kadar kötüdür :60: :60:
hahahaa, oldu mu adram becerebildim mi???
egunal gelmez artık dimi,,,dimi dimi dimiii...gelmez de, nolur, asla gelmeyecek dee....söyle bana hadi söyleee :62:
:

Yok yok köfteleri çok güzel.:1:Egual varsa biz yokuz diyip blöf yapalım.:60:

Yarışmalar bitti artık yarışma yapmıyacağız diyelim :26:olur mu:51::52::52::52:

adra yıkıl karşımdan gözüm görmesin seni....hıhh :63:
gurulu olalım bacım, yenilmeyeceğimizi, ne olursa olsun bizde birinci olabileceğimizi, önümüzdeki maçlara bakacağımızı söyleyelim...
ne o öyle övmüşsün egunalı, birde madalya tak bari :19::19::19::19:
şaka tabiki :34::34:
egunali çok tebrik ederiz etmesine canım da, hani biraz izleyici olsa mı ki diye de düşünmedim değil yanii :12::12:

canım valla acıdım sana şimdi :34:
allah kolaylık versin çoluğu çombalağı toplayıp geliyorlar maşallah, sinir krizi geçirmemek elde değil :1:

aslında şöyle diğer topiklerden arkadaşlarıma link mi eklesem napsam üç beş oy daha gelir :1:
ama hiç tipime uymuyor oy istemek canım, kim ne verirse kabulüm...
ama hakkaten şu egunal'e bi suikast falan düşünmüyor değilim yani, ne bu canım, aaaa :47:
egunal varsa ben yokum bi daha :19:
egunal varken bizim şansımız mı var şekerim hıhh :63:

Gazel yapma bunu.:4:Benim arkadaş listem pek güdük napsam ki acaba.:27:Üç kere katılan yarışmaya alınmasın yazarken benim de üç kere katıldığım aklıma geldi.:60:Egunal bak çok kilo alacaksın ha bizden söylemesi.:60:

Gazel bak daha fazla oy alma.:27:Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum.:52:Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim.Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.:60:

ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa:16::16::16::1::1::1:
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86::1:

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum sizinle yarışmak çok keyifliydi kaçıncı olduğumun önemi yok bunu yürekten söylüyorum:16:
oylamaya katılan ve banada oy veren herkesede ayrıca teşekkür ediyorum...
sonraki kategori içinde gelecek tarifleri merakla bekliyorum artık:16:

öyle yorgunumki

karagöz tatlısı
mercimek yemeği
köfteler hazırladım

tebrik ederim canım :16:
güle güle kullan hediyeni, ama hediyeyi bize de söyle, çok merak ettim ne olduğunu :1:

bence de herkes istediği yöreyi yapsın...çünkü tek yöre seçilirse uygun kaçmaz tahminimce..mesela karadeniz diyelim örneğin..ben hamsiden başka bi yemek düşünemedim şimdi :1:
herkes vakıf olduğu yöreyi yaparsa daha hoş olmazmı? ama sizin takdiriniz tabiki kızlar :16:

Canım çok az bir zaman kaldı sen merak etme kürk senin:12:
Tamam canım yeni kategori YÖRESEL YEMEKLER:56:

:62: :62: :62: :62: :62:

ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa:16::16::16::1::1::1:
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86::1:

evet dedikodunu yaptık azcık..ama hepsi şaka tabiki canım :16:
çok güzeldi tariflerin...tekrar tebrik ederim...

Canım takılıyorum:29:İstediğin zaman tarfilerin ile birlikte bekliyoruz:16:

biliyorum nevrestecim ama bende aynı fikirdeyim yine mi egunal demesin herkes bunu ukalalıktan söylemiyorum...sanki antipatik olmaya başladı ara vermek en güzeli...
zirvede bırakmalıyım:52::52::1::1::1:

Son düzenleme:
tebrik ederim canım :16:
güle güle kullan hediyeni, ama hediyeyi bize de söyle, çok merak ettim ne olduğunu :1:

bence de herkes istediği yöreyi yapsın...çünkü tek yöre seçilirse uygun kaçmaz tahminimce..mesela karadeniz diyelim örneğin..ben hamsiden başka bi yemek düşünemedim şimdi :1:
herkes vakıf olduğu yöreyi yaparsa daha hoş olmazmı? ama sizin takdiriniz tabiki kızlar :16:

:62: :62: :62: :62: :62:

evet dedikodunu yaptık azcık..ama hepsi şaka tabiki canım :16:
çok güzeldi tariflerin...tekrar tebrik ederim...
Gazel'cim istediğin oldu:29:Yeni yarışmamız YÖRESEL YEMEKLER:52::52::52:
biliyorum nevrestecim ama bende aynı fikirdeyim yine mi egunal demesin herkes bunu ukalalıktan söylemiyorum...sanki antipatik olmaya başladı ara vermek en güzeli...
zirvede bırakmalıyım:52::52::1::1::1:
Zirvede bırakmak en iyisi:9::29:

Back
X