• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine.:49:Benim bir tanıdığım tüp bebekle çocuk sahibi olduktan sonra normal yolla ikinciyi doğurdu.Allah'ın takdiri işte.Olmuyor diye ümitsizliğe kapılma.Allah sevdiği kullarını sınarmış.:34:

Amin tatlım tüm isteyen kadınlara versin Rabbim...

Desteğine güveniyorum.:16:

Tabi annem bilir.Ben tüpteydim o zaman.:9:

aynen öyle bahanemiz çok kimsecikler anlamadan kankamız olursun:1::1::1:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşara, birbirinde güzel bu tarifleri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederim :16:
Egunal birinçiliğini teprik ediyorum :16:

Adra canım , anket kapanmamış hala :52: Gazel seni geçer mi acep ? :23:

Tebrik ederim arkadaşım , öncelikle bu 3.lüğünü ve enerjini ...Gazelcim seni de tebrik ederim canım arkadaşım .

Dadlucadum seni de
:24:

Tüm katılan arkadaşların eline emeğine sağlık diyeyim ben en iyisi .

1. nin birinciliği hayırlı uğurlu olsun , 2. ödüllerini güzel günlerde kullansın ....

Annemmm köfte topiği nolmuş böylee tüpler havada uçuşuyor :27::52:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşara, birbirinde güzel bu tarifleri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederim :16:
Egunal birinçiliğini teprik ediyorum :16:

Tebrik ederim arkadaşım , öncelikle bu 3.lüğünü ve enerjini ...Gazelcim seni de tebrik ederim canım arkadaşım .

Dadlucadum seni de

1. nin birinciliği hayırlı uğurlu olsun , 2. ödüllerini güzel günlerde kullansın ....

Teşekkür ediyorum hanımlar:16:

Son düzenleme:
Evet ya o tabaklara koyma kısmı çok gıcık.Ben de ışık ayarlıyorum fotoğrafçılar gibi:)Yemek fotoğrafçılığına başlayabilirim bu gidişle.:1:Bir de ben yeğenimin telefonuyla çekiyorum resimleri para istiyor benden.:57:Yakın zamanda bir fotoğraf makinesi almak farz oldu.Kazen bize sponsor olur artık.:52:

Teşekkürler canım bir inceleyeyim şu kartı:)

Tüp bebek mi şu an revaçta olan.:52: Yandan yandan yanaşalım biz Nevreste.:27::60:

ooo senin yeğen de fırsatçıymış :1:
ben telefondan çekiyorum pikseli fena değil güzel çeker ama ışık işte beni sinir ediyor...dikkat edersen benim resimler sanki akşamüzeri çekilmiş gibi..:34:
oysa hepsini öğlen pasparlak güneş varken çektim, hemde masam pencerenin önünde yani düşün...:9:
bu gidişle sırf yarışmaya katılacam diye bahçedeki ağaçları kesecem o olacak :1:

Dadlucadum seni de

Aus ne diyosun sen.:27:Anket kapanmamış mı.:37:Ben anlamam süre doldu,ben üçüncülüğümü ilan ettim.:1:Hülya Avşar gibi tacım elimden alınmaz inşallah.:52:

Çok teşekkür ederim ayrıca.:16:

Son düzenleme:
ooo senin yeğen de fırsatçıymış :1:
ben telefondan çekiyorum pikseli fena değil güzel çeker ama ışık işte beni sinir ediyor...dikkat edersen benim resimler sanki akşamüzeri çekilmiş gibi..:34:
oysa hepsini öğlen pasparlak güneş varken çektim, hemde masam pencerenin önünde yani düşün...:9:
bu gidişle sırf yarışmaya katılacam diye bahçedeki ağaçları kesecem o olacak :1:

Hem de ne fırsatçı.:1:

Normal eklediğim tarifler kendi telefonumdan çekilme.Yeğeniminki çok güzel çekiyor.Resim de çok önemli yarışmada.Yarışma için kıyma ağaçlara sakın.:1:

Güveçte Köfte ve Islama Köfte ye verdim oyumu.

çok zorlandım. seçim yapmak çok zordu. ama sonunda adra dedim:)
herkesin ellerine sağlık.

Aus ne diyosun sen.:27:Anket kapanmamış mı.:37:Ben anlamam süre doldu,ben üçüncülüğümü ilan ettim.:1:Hülya Avşar gibi tacım elimden alınmaz inşallah.:52:

Çok teşekkür ederim ayrıca.:16:

Ne diyorum ben :53::53:

Dur yahu belli mi olur , bak hala oy geliyor sana :52::52::52::52:

Rica ederim ayrıca
:16:

Güveçte Köfte ve Islama Köfte ye verdim oyumu.

çok zorlandım. seçim yapmak çok zordu. ama sonunda adra dedim:)
herkesin ellerine sağlık.

Çok teşekkür ederim canım.Oylama bitse de çok mutlu oldum.:16:Gazel'e derken ben oy aldım.:52:

Ayrıca songul86,a oy için çok teşekkür ederim.:16:

Son düzenleme:
birinci olan arkadasimi tebrik ederim :16::16:

bu köfteler yarismasinda gercekten herkes cok emek vermis ve cok basarliydi ama malesefki 1 oy verme hakkimiz var :31:

bana oy veren arkadaşlar çok çok çok teşekkür ederim :16:
hepinizden allah razı olsun...
oy veren elleriniz dert görmesin inşallah...:34:

teşekkürler arkadaşlar bugün bütün gün doktordaydım çok yorgunum ama mutluyum şekerim yüksek çıkmadı normal çıktı ço şükür dua eden arkadaşalrımada teşşekkürler:54:

Egunal tebrik ederim.Yine birinci olmussun:16:
Haksever hediyelerini güle güle kullan.Kürkünde olacak,bebem üsümesin diyordun bak üsümeyecek:16:

Adracigim gönlümün birincisi senide ücüncülügünü tebrik ederim.
3.yede bir teselli hediyesi verselerdi keske:52:

Egunal bundan sonra yarismaya katilacagin zaman önceden söyleme,kimse katilmaz yoksa:52:

Son düzenleme:
birinci olan arkadasimi tebrik ederim :16::16:

bu köfteler yarismasinda gercekten herkes cok emek vermis ve cok basarliydi ama malesefki 1 oy verme hakkimiz var :31:

teşekkür ederim:16:

Egunal tebrik ederim.Yine birinci olmussun:16:
Haksever hediyelerini güle güle kullan.Kürkünde olacak,bebem üsümesin diyordun bak üsümeyecek:16:

Adracigim gönlümün birincisi senide ücüncülügünü tebrik ederim.
3.yede bir teselli hediyesi verselerdi keske:52:

Egunal bundan sonra yarismaya katilacagin zaman önceden söyleme,kimse katilmaz yoksa:52:

teşekkür ediyorum pegasuscum...
yarışmaya uzunca bi süre katılmicam kiiiiii:27::27:

Back
X