Yöresel Tarif Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

Yöresel Yemekler
Eline sağlık canım. çok güzel olmuş

Ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş başarılar diliyorum

Ellerine sağlık şahane görünüyor. Bol şans.

Sosyalimm canım benim çok teşekkür ediyorum
Güzel sözlerin için çok mutlu etti beni hepimizin hanesine bereket olsun inşallah canım parti malzemeleri satan yerden aldım oda tesadüf eseri denk geldim çok talep var sanırım adam getiriyorum bitiyor diyo

Ellerine sağlık canım Tam zamanında, gecikmesiz halletmissin bol şanslar
Canım benim çok teşekkür ediyorum bir ara düşünmedim değil haftaya mı yapsam diye ama @ASSOSyal geldi aklıma dedim ayvayı yerin hshsha söz vermiştim yapayım dedim

Ellerine sağlık canım Tam zamanında, gecikmesiz halletmissin bol şanslar
Canım benim çok teşekkür ediyorum bir ara düşünmedim değil haftaya mı yapsam diye ama @ASSOSyal geldi aklıma dedim ayvayı yerin hshsha söz vermiştim yapayım dedim

Ben irmiği hiç güzel yapamam yemek için hep annemle bir araya gelmeye beklerim elinize sağlık başarılar dilerim
Yaa benimde 2. Yapışım ama oruçlu iken kol kuvveti zorladı beniii valla en iyisini yapıyorsun tek başına zor oluyor cidden, kavuracak kişi lazım bu arada çoook teşekkür ediyorum

Eline ve emeğine sağlık .
Çok güzel olmuş masa ve sunumlar.
Yapım aşamaları tarif net olmuş .
bol şans
Seda’cım çok teşekkür ediyorum tariflerde en dikkat ettiğim nokta net şekilde anlatılması çok sağolasın

Ex aşko hünkar yapıldı demek
Geçen sene olsaydı:

Ellerine sağlık
Ah şekerimm 2 tarif sonunda kararımı verebildim
Geçen sene sen mi yaptıydın
Çoook teşekkür ederim

Bunlardan bime gelmişti galiba ama kalmaz tabiki de ben almam aslında böyle şeyler ama sırf yarışma için arıyorum antin kuntin ne varsa
Yaaaa sosyal yaaaa hahahahah antin kuntin heee

Bak bimde de görmüş olabilirim

Şu anda da düşünceler sardı beni. Hepimiz aynı gökyüzüne baktığımız gibi hepimiz aynı bimin raflarına bakıyoruz. Ne romantik...
Yaniii artıkın belli yaşlardan sonra romantiklik anlayışımız da değişiyor

`