Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Belki yarışmayla ilgisi olmayanlara gitmiştirO zaman sen sistemi utandır köfteni kap gel
Ben de heves ediyorum, yemek yapmak en büyük zevkim ama şu an görev yerimdeyim ve burdaki evde malum alet edevat eksikliğim var ve sunum yapabileceğim hiçbir şeyim yok desem yeridir

Boşa üzülmusuz ama demek
Sen üzülme ben senin yerine de üzülürüm

Dünyanın en kötü köfte yapan insanıyım. Yarışmaya katıl (a) mıyorum ama takipteyim. Umarım bu yarışma sayesinde yenilebilir köfteler yapmayı başarırım
Bol şans

Hayırlısı o zamanMüsait bir ortamda olursan bekliyoruz

Dünyanın en kötü köfte yapan insanıyım. Yarışmaya katıl (a) mıyorum ama takipteyim. Umarım bu yarışma sayesinde yenilebilir köfteler yapmayı başarırım
Bol şans
Bence şansınızı deneyin.Netten de bulup yapabilirsiniz.

Bir zamanlar biz de prosuzduk hey gidim hey.Çalıştık aldık proyu.Çok çalışmak lazım çok.
Böyle de idare ediyorum ya napayim ama sayfanın altındakileri göremiyorum ya içim gidiyor önceden herkes görüyordu ama sırf bunun için pro olasim var birde renkli fon yazı

Böyle de idare ediyorum ya napayim ama sayfanın altındakileri göremiyorum ya içim gidiyor önceden herkes görüyordu ama sırf bunun için pro olasim var birde renkli fon yazı
Sen merak edince bana sor ben söylerim sana.Renklide mi kullanamıyorsunuz.Bak bunu da bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…