Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canımHayırlısı olsun
Bende düşünüyordum hiç vaktim olmadı
sağ ol canım
valla aklımda ay sonuna kadar süre var diye kalmış niyeyse neyse kısmet olmadı bi dahakine artık

senin aklında var mı bi kategori nuryolu kahvaltı diye çok baskı yaptı bana
özgür bi seçim olmadı

aaaa tobe yareppim ya ! ne baskisi yaptim gi sen "oyunu nereye verecegine karar veremedini , cogunluga uycagini soledin bende kahvaltiya gel didim
degistirme butonuna yonelmek bedava
ama misss gibi kahvalti varken diet yemekleri napcaz dimi

kızlar tamamen damak zevkime göre oy kullandım (tariflerin kimim olduğu ile ilgilenmiyorum*) bilmediğim yeni tarifler var ama patlıcan cok sevdiğim için islim kebabına ve içli köfteye de bayıldığım için ona kullandım aslında mercimek köftesini de çok severim inegöl köfteyi de öyle gerçi hepsini seviyorum galiba ama işte sadece iki oy var hak eden kazansın diyorum hepinizin ellerine sağlık
birkaç tane bilmediğim tarif var denemek istiyorum özellikle karnıbahar köfteyi

aaaa tobe yareppim ya ! ne baskisi yaptim gi sen "oyunu nereye verecegine karar veremedini , cogunluga uycagini soledin bende kahvaltiya gel didim
degistirme butonuna yonelmek bedava
ama misss gibi kahvalti varken diet yemekleri napcaz dimi
diyeti boşver ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım
kedidirkedi duymasın

sende mi yiyip kilo alamayanlardansin
rabia01 kos gel , yiyip kilo almayan bi arkadas daha cok pis haset ettim napalim biz simdi
kız ben zayıf felan değilim boyum kısacık zaten 158 kilomda 50 normalim ama son bir yılda çok zorlama ile üç dört kilo aldım46 ydım geçen yıl ile yağ oranım çok düşükmüş bu yüzden almak zorunda kaldım :))

Himm ,saglik sorunlarindan diyosun yani
tamm o zaman ,kara listeye alinmadin

Seni "bugun ne giydin cek gorelim " bolumunde gormustum ,inceciktin mash benim boy 1,68 ,kg 60 (3 kg verdim sukur) soyle bi 57 -56 i gorebilsem super olurdu :)

Herkesin ellerine sağlık . Ben en sevdiğim köfte tariflerine -
Mercimek köftesi ve Fırında mantarlı köfte - ye verdim oylarımı..
Mantarla kaşarı zaten çok severdim köfte ile yapılmasını değişik buldum.Mercimek köftesini sevmeyen mi var be, ımmm.. :)

Başarılar.. Hak eden kazansın..

Himm ,saglik sorunlarindan diyosun yani
tamm o zaman ,kara listeye alinmadin

Seni "bugun ne giydin cek gorelim " bolumunde gormustum ,inceciktin mash benim boy 1,68 ,kg 60 (3 kg verdim sukur) soyle bi 57 -56 i gorebilsem super olurdu :)
aa evet bi kaç kere atmıştım ama incecik değilim ya olmakta istemem ben balık etli hatun seviyorum çok takılamadım oralara yarışmaya katılır mısın kazak pantolon ben düşünüyorum da kombin bulamadım kazağım yok :))

Hayırlısı olsun canım
Ben diyet yemeklerine oy kullandımAra ara diyet yemekleri neden yapılmıyor gibi talepler geldiİlk defa kategori olarak ekledimDestek olmak için oy verdimSiz etkilenmeden katılacağınız veya size uygun kategoriyi tercih edin
nuryolu etkileme yapma sonra sen katılmıyorsun kategori patlıyor

diyet yemekleride lezzetli olmuyo nurla ben köfte olsun istedik katılmadık bu sefer bakalım ne olacak

diyet yemekleride lezzetli olmuyo nurla ben köfte olsun istedik katılmadık bu sefer bakalım ne olacak
Diyet yapanlar neler yapacak merak ediyorum ayrıca karatay diyeti menüleri çok lezzetli oluyor
Evet istediniz katılmadınız bakliyatlar güme gitti

Hocam siz didiniz caizdir diye ama
ama nevos ben fikir bile vermiyorum , oylamanin daha yogun gecmesi icin arkadaslari cagiriyorum :) FAZLANAZLI fikir istediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…