yani baya iri parçalı olandan bahsediyorsun sanırım. Ama zaten sirkeli suda o da eriyecek. Aynı hesaba gelir sanki.
Fakat daha sonra açıp kontrol etmek için eklendiğinde etkiliyorsa bilemeyeceğim.
Aklımda olsun, teşekkürler paylaşım için.
Canım tarifi anneme verdim annem o tuz ile yaptı turşu bulanık olduAllahtan yaz için 1 bidondu sadece daha sonra bende aynı tuz ile yaz için yaztım su hem bulanık hemde turşular istediğim gibi olmadı..Sonra her zaman kullandığımız tuz ile yaptım turşu oldu.Bizde kusuru tuza bulduk
Kadınlar Kulübünün becerikli hatunları köftelerde marifetlerini konuşturmuş yine.Güzel sunumlar var ve farklı tarifler.Ama köfte diyince içlerinden inegöl köfte bana köfte gibi köfte geldi.İki oy kullanma fikrini ise başından beri desteklemediğim için bana en uygun olan tek oyumu inegöl köfteye verdim.Ellerinize emeğinize sağlık hepinizin...Bol şanslarınız olsun
kategori pasta, çörek, börek olsa sunum ve görünüm dikkate alarak oy veriyoruz ama köfte öyle değil ne yazıkki. İlle de tadına bakmak gerekiyor. Nasıl olacak şimdi bu oy verme işi, karar veremedim doğrusu :)
oyum BBe_Ni_1012
yapmıs oldugu ve deadline
yapmıs oldugu lezız koftelere gıttı cok basarılı .. hepsı cok guzel secım zor olsa daa ... basarılar .. ıyı oan kazansınn ınsallah
oyum BBe_Ni_1012
yapmıs oldugu ve deadline
yapmıs oldugu lezız koftelere gıttı cok basarılı .. hepsı cok guzel secım zor olsa daa ... basarılar .. ıyı oan kazansınn ınsallah