Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Nevreste canım daha önce hep annem kurardı turşularımı.
Bu sene ilk kez kendim yaptım senin tarifini uyguladım.
İnanılır gibi değil. Harika ötesi oldu. Sirkeyle suyun kaynatılması gerçekten olayı değiştirdi.
Seneye inşallah Allah ömür verirse daha çok yapacağım.

yanlışlıkla vermedim deneme yaptım.

Görsel sunumu oldukça başarılı buldum oy değiştirme hakkımı kullandım ama benden bir oy alacağınız bakidir.

yanlışlıkla vermedim deneme yaptım.

Görsel sunumu oldukça başarılı buldum oy değiştirme hakkımı kullandım ama benden bir oy alacağınız bakidir.
Tesekkur ederım sızden daha oncede oy almıslıgım var mutlu olmustum.
Sunumu begenmenıze ayrıca tesekkur ederım.

Herkesin ellerine sağlık

ben iki oy hakkım var diye biliyordum ama tek oy verebilidim ikinciyi kullanamadım sistem izin vermedi, yazım buradan diğer oyum İçli köfteye ilkinide bulgura verdim severim yöresel yemekleri

Cok tesekkur ederım artı bır sayıcam oyumu
Yalnız Nevreste ye sorabılırız nıye oyle oldu acaba

Maşallah Yuvanızın huzur daim olsun inşallah.

Ay baksam aklımda kalır hepsi. Sonra göz hakkı olur, arkadaş artık bize bir gün yapmak zorunda kalır
Amın hepımızın
Keske ımkan olsa tadınada baktırabılsek hatta ıkı gun once ıc harcını ıspanaklı kıymalı yaptım oda nefıstı
Goz hakkınızı helal edın lutfen elde olmayan ımkanlardan zıra
Ama mısarıfım olursanız basım ustune

Memnun olmana çok sevindim canımBen yıllardır bu yöntemle yapıyorumSağlıkla,afiyetle yersiniz inşaallah
Tek dikkat edilmesi gereken bu yıl farkettim Toz halinde ve limon tuzu şeklinde bulunan iki çeşit kaya tuzu varLimon tuzu şeklinde olan kaya tuzu turşuyu bozuyor

yani baya iri parçalı olandan bahsediyorsun sanırım. Ama zaten sirkeli suda o da eriyecek. Aynı hesaba gelir sanki.
Fakat daha sonra açıp kontrol etmek için eklendiğinde etkiliyorsa bilemeyeceğim.
Aklımda olsun, teşekkürler paylaşım için.

Aa oburu dahamı dayanıklı nevos
Ikısındende yapıyorum ama benım fazla olmadıgından bozulmadan bıtıyor
Guzel bır puf nokta
Bırde tursu tarıfının lınkını atabılırmısın musaıt oldugunda

Seviyorum memleketimin hem hamarat hem gönlü zengin hatunlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…