• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
:confused::confused:
Şunu baştan anlatın, biri birine para teklif ediyordu, rabia iki gözü iki Çeşme ağlıyordu, nuryolu Nuri Alço gibi gülüyordu, mağdur kim:KK70::KK70::KK70:
Ablam ,Rabia sürekli gelip ortalığı karıştırıyor:KK45:Yazdığımız her mesajdan birşey çıkarıyor:KK47:
Örneğin ben''Nur yetişemiyor yavaş ''dediğimde:KK53:O hemen ''Nur bak nevoş sana tembel dedi''diyor.:KK70:
Kısacası bizim mikserimiz:KK70:

Ablam ,Rabia sürekli gelip ortalığı karıştırıyor:KK45:Yazdığımız her mesajdan birşey çıkarıyor:KK47:
Örneğin ben''Nur yetişemiyor yavaş ''dediğimde:KK53:O hemen ''Nur bak nevoş sana tembel dedi''diyor.:KK70:
Aaaaa sınıfın ispiyoncu öğrencisi gibiiiiii:KK70: adı Rabia soyadı İspik:KK70::KK70:

Ne çok yarışma açılıyor. Bir gün de ben katılacağım. Hep niyet ediyorum da nedense o noktaya gelemedim daha.
Bir sonraki kategori makarnalar olsa keşke. Ben İtalyan olmalıymışım, her gün olsa her gün yerim makarna.:kk77::kk77:

Ne çok yarışma açılıyor. Bir gün de ben katılacağım. Hep niyet ediyorum da nedense o noktaya gelemedim daha.
Bir sonraki kategori makarnalar olsa keşke. Ben İtalyan olmalıymışım, her gün olsa her gün yerim makarna.:kk77::kk77:
Bu kategoride makarna yapabilirsin:KK45:Köfteli makarna:kk77::KK48:
İnşaallah bir kategoriye katılırsın canım:KK68:

:confused::confused:
Şunu baştan anlatın, biri birine para teklif ediyordu, rabia iki gözü iki Çeşme ağlıyordu, nuryolu Nuri Alço gibi gülüyordu, mağdur kim:KK70::KK70::KK70:

Ben hulya kocyigit gibi yan yan koşarkene nuri alco gibi pis pis gulen rabia01 rabia01 di mudurum :( cirkin tekliflerde bulundu " madalyani satmak icin kac para niistiyorsun " didi :KK53:

tek ayak ustunde 10 tane iftira atarken ayni zamanda iftira fitne fucur da cikarabiliyor :KK30:ne donanimli bi arkadas:KK14:

evet evet :rolleyes: cok fena bu kiz mudurum,
ispiklemek bunda
kopya cekmek bunda
profillere sakal biyik cizmek bunda...
yemek bolumunde tek gezemez olduk ,yumurtamizi kirip unlarimizi caliyor :KK53:
benden duymus olmayin da :KK30: :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sayım yaptım köfte malzemelerimizde eksik çıktı:KK57::KK70:

Back
X