Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablam ,Rabia sürekli gelip ortalığı karıştırıyorYazdığımız her mesajdan birşey çıkarıyor
Örneğin ben''Nur yetişemiyor yavaş ''dediğimdeO hemen ''Nur bak nevoş sana tembel dedi''diyor.
Kısacası bizim mikserimiz
valla ben masumum mudurum , ispikcinin lafi ile yola cikilir mi , tek ayak ustunde yedi tane iftira atiyor bana , cok magdurum muge hanim pardon mune hanim
Ablam ,Rabia sürekli gelip ortalığı karıştırıyorYazdığımız her mesajdan birşey çıkarıyor
Örneğin ben''Nur yetişemiyor yavaş ''dediğimdeO hemen ''Nur bak nevoş sana tembel dedi''diyor.
Ne çok yarışma açılıyor. Bir gün de ben katılacağım. Hep niyet ediyorum da nedense o noktaya gelemedim daha.
Bir sonraki kategori makarnalar olsa keşke. Ben İtalyan olmalıymışım, her gün olsa her gün yerim makarna.
Ne çok yarışma açılıyor. Bir gün de ben katılacağım. Hep niyet ediyorum da nedense o noktaya gelemedim daha.
Bir sonraki kategori makarnalar olsa keşke. Ben İtalyan olmalıymışım, her gün olsa her gün yerim makarna.
Ben hulya kocyigit gibi yan yan koşarkene nuri alco gibi pis pis gulen rabia01
di mudurum cirkin tekliflerde bulundu " madalyani satmak icin kac para niistiyorsun " didi
evet evet cok fena bu kiz mudurum,
ispiklemek bunda
kopya cekmek bunda
profillere sakal biyik cizmek bunda...
yemek bolumunde tek gezemez olduk ,yumurtamizi kirip unlarimizi caliyor
benden duymus olmayin da
evet evet cok fena bu kiz mudurum,
ispiklemek bunda
kopya cekmek bunda
profillere sakal biyik cizmek bunda...
yemek bolumunde tek gezemez olduk ,yumurtamizi kirip unlarimizi caliyor