Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Aşağı taşmış ya hoş durmuyoay ben hamileyim cınım uğraşamam
Yooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor. Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.
tarifler gelmiş bile valla sigara böreğinden sonra hiç iddialı tariflere gerek yok bildiğimiz anne köftesi alır götürür
Bence de.

Yooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor. Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.

Bence de.
Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versen ama eskiden hormonsuz doğal besleniyolarmis sağlıklari yerindeymis biz gdoluyuz

Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versen ama eskiden hormonsuz doğal besleniyolarmis sağlıklari yerindeymis biz gdoluyuz
Dört olursa veririm üç uğurlu rakamım. Hormon konusunda haklısın valla ne diyim.Ama alt tarafı köfte be yapıver ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…