Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Güzel görünüyor.Hiç duymamıştım panko.Neler öğreneceğiz daha:)Siz yaptıysanız ellerinize sağlık.
Teşekkürler
Ben yaptım evet
Ben de yağız izgülden duymuştum ilk
Sonra denedim
Sizde denerseniz pişman olmazsınız =)

Teşekkürler
Ben yaptım evet
Ben de yağız izgülden duymuştum ilk
Sonra denedim
Sizde denerseniz pişman olmazsınız =)
Çok düzgün dizmişsiniz şişe usta gibi tebrik ederim:)Nette gördüm şimdi.Markete gidince bakacağım.

Çok düzgün dizmişsiniz şişe usta gibi tebrik ederim:)Nette gördüm şimdi.Markete gidince bakacağım.
Çok teşekkür ederim
Yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama hevesliyim çok =)
Sizde bulursanız deneyin bakalım sonucu bana da haber verin

Çok teşekkür ederim
Yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama hevesliyim çok =)
Sizde bulursanız deneyin bakalım sonucu bana da haber verin
İstek varsa o iş tamamdır:)Sevmeden zor çünkü yemek yapmak.Tamam bulursam deneyeceğim inşallah.

Bilmeden panko yapıyormuşum ben meğer bende böyle fırında kurutup kullanıyorum

Düşünsek ne olacak ekmek kurutmak için fırın mı çalıştırılır bir sürü elektrik yakar o ısınana kadar dedi annem. Ben aslında bilim adamı olacaktım da böyle önümü kestiler işte
Ahhhh o anneler yok mu hep önümüzü kestiler Ben de birşeyler olmak istedim annem izin vermedi

Ilkok
Ahhhh o anneler yok mu hep önümüzü kestiler Ben de birşeyler olmak istedim annem izin vermedi
İlkokula başladım avukat olmak istedim tek arzum buydu ama annemin zoruyla sağlığa gittim hala söylenirim senin yüzünden diye fena mı oldu işin var diyor sanki avukat olsam işim olmayacaktı

Ilkok

İlkokula başladım avukat olmak istedim tek arzum buydu ama annemin zoruyla sağlığa gittim hala söylenirim senin yüzünden diye fena mı oldu işin var diyor sanki avukat olsam işim olmayacaktı
Hakkında hayırlısı olsun Anneler sahiden müdahale ediyor Hep iyiliğimiz için ama sevmediğimiz işleri yapmak kolay olmuyor Gerçi benim işim bile yok

Hakkında hayırlısı olsun Anneler sahiden müdahale ediyor Hep iyiliğimiz için ama sevmediğimiz işleri yapmak kolay olmuyor Gerçi benim işim bile yok
Hayırlısı tabi ama arada söyleniyorum işte. Sen bize yemekler yap nevos gurme ol sende ev yemekleri dükkanı acsana hatta hiç düşündün mü

Hayırlısı tabi ama arada söyleniyorum işte. Sen bize yemekler yap nevos gurme ol sende ev yemekleri dükkanı acsana hatta hiç düşündün mü
Canım aslında öyle planlarım varKızkardeşim 1-2 aydır pastane kursuna gidiyor saatini doldurursa pastane açabilecekTabi ortaksız olmaz bu iş bende kısa süre eğitim alıp birlikte birşeyler yapmayı planlıyoruz.Tabi kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…