Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
sen varken bana düşmez o madalyalar zaten ay yok ben serbest olunca sonsuza kadar oluyorum ama birileri gelirse misafir yaparım 1 tanecikte yerim o gün denerim en azından çok şeker duruyorlar eline sağlık

sen varken bana düşmez o madalyalar zaten ay yok ben serbest olunca sonsuza kadar oluyorum ama birileri gelirse misafir yaparım 1 tanecikte yerim o gün denerim en azından çok şeker duruyorlar eline sağlık
Bence istersen sen de alırsın bir madalya.Hııı yerken ya hep ya hiç diyenlerdensin.Ben de o mantıktayım.Sağol canım.

İyiyim canım çok şükür
Senin ufaklık 1. Sınıfa mı gidiyor

evet nevosum 1ci sinifa gidiyor ve ben bu sehri terketmek uzereyim :/ odevlerini falan binbir guclukle yaptiriyorum , 1 sene nasil bitcek ://
senin oglan anasinifiydi dimi ?

İyiyim canım çok şükür
Senin ufaklık 1. Sınıfa mı gidiyor

evet nevosum 1ci sinifa gidiyor ve ben bu sehri terketmek uzereyim :/ odevlerini falan binbir guclukle yaptiriyorum , 1 sene nasil bitcek ://

Ben de ondan sordum Nasıl gidiyor diyecektim Allah kolaylık versin canım 2. Dönem herşey daha iyi olur biraz daha sabır
Evet ana sınıfına gidiyor Ana sınıfı ama bizimde ödevlerimiz oluyor Birde haftada bir aile eğitimi kursuna gidiyorum.Ordan dergi veriyorlar onuda birlikte yapıyoruz
Kısacası biz de durum pek farklı değil Zamanla daha iyi olacaklar inşaallah

insh canim aslinda sayi ve harfleri ogretmistik bu kadar problemli gececegini tahmin etmiyordum dogrusu :)
Ne guzel hic bos kalmiyorsun sen ,surekli ugras halindesin anasinifi cok keyifli bi donem , programlari ,ilk okul heyecani ,faaliyetleri falan derken zorluklarinin yani sira keyifle gecen bi donem oldu bizim icin. insh sizin icin de oyle olur

Çok işim var Nur'cum bayağı koşturuyorum Çocuklar öğlenci oldu,güya öğleden sonra boşum ,daha bir rahat oturamadım
İnşaallah canım şimdilik çok seviyor umarım sıkılmaz

Çok işim var Nur'cum bayağı koşturuyorum Çocuklar öğlenci oldu,güya öğleden sonra boşum ,daha bir rahat oturamadım
İnşaallah canım şimdilik çok seviyor umarım sıkılmaz

Allah kolaylik versin canim , hamarat hatunun hali bi baska oluyor
bastan skilmadiysa sonra da problem cikmaz insh , onemli evreyi basariyla atlatmisiniz
Darisi butun atlatamayanlara (once bize )

nuryolu günaydın canım nasılsın köfte köfte dedik katılmıyor musun yarışmaya

Gunaydin canim iyiyim tesekkurler :* sen nasilsin ?
insh katilcam canim , kvlerdeyim hala , (yalan degilse) ayin 15 de dogal gaz veriliyor bizde eve geciyoruz , son gun bile olsa katilicam insh bu yarismayida kacirirsam gozum acik giderim

Gunaydin canim iyiyim tesekkurler :* sen nasilsin ?
insh katilcam canim , kvlerdeyim hala , (yalan degilse) ayin 15 de dogal gaz veriliyor bizde eve geciyoruz , son gun bile olsa katilicam insh bu yarismayida kacirirsam gozum acik giderim
bende iyiyim canım sağ ol yılan hikayesine döndü ah hep müteahhit işleri böyle bende az çekmemiştim
benim aklımdaki bütün tarifler yapıldı ama yinede basit bişey yapıp katılmak istiyorum maksat eğlence :))

bi de bana sor :/ belirsizlik ,duzensizlik herseyden zor. belli bi tarih olsa maddi manevi ona hazirlanicam ama surekli ertelenmesi cok yipratiyor, isin kotu tarafi olacagina inanmak istedigimiz icin her verilen tarihe inaniyoruz ve hayal kirikligi :) hayirlisi olsun artik napalim.

maksat eglence zaten canim , benim de aklimda bi tarif var ,nasip olursa onu yapcam insh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…