Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
slmmm
ben geldim kızlar, herkes burda maşallah
köfteler de çok leziz görünüyor... bundan sonraki kategori hakkında fısıltılar varmı
şöyle kulağımıza fısıldayacak kuşlar
köftelere katılamayacağım malesef , ama bir sonraki kategori katılacağım nasipse..

Gazel'im hoşgeldin
Köftelere yeni başladıkBundan sonraki kategori hakkında şuan bir fısıltı yokVar mı istediğin bir kategori

Gazel'im hoşgeldin
Köftelere yeni başladıkBundan sonraki kategori hakkında şuan bir fısıltı yokVar mı istediğin bir kategori

bilmem vallahi ne desem ki
deniz ürünleri nasıl? hemde tam mevsimi, hamsiler çipuralar somonlar allah alllaaahhh
nevom bu arada benim aklıma geçen gün ne geldi biliyomusun, aynı kategoriler devir daim yapmaya başladı ya, aslında araya bi başlık daha eklenebilir....nasıl sence olabilir mi böyle bir kategori başlığı...
MANTAR YEMEKLERİ....
çok fazla çeşitli şeyler çıkar mantar sonuçta evrensel yani

Olabilir Gazel'cim ekleyebilirim

hanımlar evde doğal temizlik yapmaya karar verdim ama yapamıyorum :)) maksat muhabbet olsun karbanot limon tuzu aldım beyaz sirke dedikleri üzüm sirkesi mi oluyo o beyaz ya allahım nasıl bi cahillik benim ki başka bi sirke mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…