Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
İnşallah bişi çıkmaz canım .. oyyy pinkomm yaa.... muhakkak heberdar ett... kesin hipofiz bezi çıkıcaktır bak görecenn..yaniii bişi değilll
İnşallah.. Yok ya çıkmaz herhalde Bende onun belirtileri yok, migren diye düşünüyordu doktor. Ben o bile çıkmaz diyorum, çok pozitif hastayım

İnşallah.. Yok ya çıkmaz herhalde Bende onun belirtileri yok, migren diye düşünüyordu doktor. Ben o bile çıkmaz diyorum, çok pozitif hastayım
sen önlemini alıp çektirmişsin canım.. en azından kalben rahatlarsın bende eminim bişi çıkmıyacağından.. delii hatun yaaaaa...

Çok şükür canım Ben de 2 haftadır hastanelerdeyim, yarın da benim mr çekimim var, bekliyorum:)
Hayırdır? Ya MR zordu ya.. Daha önce çektirmiş olmama rağmen panik yaptım. Kalp atışım hızlandı, sesler korkuttu çıkar beni diyecektim neredeyse İçimden dua okudum sürekli, ha şimdi bitti ha şimdi bitecek.

sen önlemini alıp çektirmişsin canım.. en azından kalben rahatlarsın bende eminim bişi çıkmıyacağından.. delii hatun yaaaaa...
Bana kalsa gitmezdim doktora da kızlar sağolsun baskı yaptılar Deli miyim

MR'ın sesi sanki disco müziği gibi cıstak cıstak çalıyor

Ben de 2-3 kere çektirdim ama halâ korkuyorum Şiddetli sırt ağrılarım var canım, geçen hafta rontgen çekildi, dr. mr de verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…