• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hayirli olsun canim ,saglikla otur :KK200:
insh cikar tayinin de rahat edersin,

iyi olmaya calisiyorum bende , elektrik-su verildi ama dogalgaz yok, bende cocuklarda sifayi kaptik kvlerde eve gecemiyoruz soguk diye. hala beklemedeyim yani :KK34:
Çok zor düzensizlik ya neyseki doğalgaz kalmış sadece onuda baglarlar en kısa zamanda inşallah.

omega-3 bebisin zihin gelisimi icin sart , Dr um bana balik yagi kapsulu vermisti ,sende dr una danisarak alabilirsin tabi ama yiyeceklerden alirsan daha verimli olur...
*ton baligi
*ceviz
*kuru nane
*hamsi
*asma yapragi
*findik
*ispanak-semizotu
*kabak cekirdegi
aklima gelenler bunlar , balik kadar olmasa da bu yiyeceklerde belli oranda omega-3 iceriyor canim :KK66:

Cuma kontrolum var sorayım gittiğimde canm. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:KK74:

Baharat, tuz her şeye lezzet verir. Önemli olan yemeği yaparken isteyerek yapmak ve sevgi katmaktır. Bence her şeye lezzetini veren sevgidir aşktır. :)

1. Kizlar merhaba benim ilk yarismam olacak. Kirmizi etten kofte olmaya mecburmu? Brde tarifi yapip fotolari cektikten sonrami konu acicaz??
Tavuktan mı yapacaktınız?:KK22:Onu Nevoş gelince söyler.Sadece kırmizı et olabilir çünkü.Tarifleri yaparken resimleyip,anlatıp konu açacaksınız.:KK66:

Back
X