• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Ben de öyle yazdım:KK70:Herkes nasıl biliyor:KK70:

Rabişin kabusu sinemalarda hahahahaahaa :KK70::KK70:
rabia01 rabia01 duy duyyyyyy :KK75::KK75:

Merhaba Ablam nasılsın:KK60:

İyiyim nevoşum sağol,mutfaktayım yemek hazırlığı :KK60:

:confused::confused:
Şunu baştan anlatın, biri birine para teklif ediyordu, rabia iki gözü iki Çeşme ağlıyordu, nuryolu Nuri Alço gibi gülüyordu, mağdur kim:KK70::KK70::KK70:

Müdürüm bizler mağdur,rabiş ispikçi sen ona bakma inanma bile ayakata anında satıyor herkesi :KK70::KK70:

Müdürüm bizler mağdur,rabiş ispikçi sen ona bakma inanma bile ayakata anında satıyor herkesi :KK70::KK70:
Rabia kendisi Mune'yi etiketledi:KK45:Kazdığı kuyuya kendi düştü:KK70:
Ablam ne yapıyorsun:KK8::rolleyes:

Goruldugu gibi muvekkillerim cok mahdur sayin hakim :KK30:
Gereginin yapilmasini talep ediyoruz:KK53:

Rabia kendisi Mune'yi etiketledi:KK45:Kazdığı kuyuya kendi düştü:KK70:
Ablam ne yapıyorsun:KK8::rolleyes:

Ohhh iyi oldu bide mapısa tıkılırsa yemede yanında yat :KK61::KK61:bunlar sahte timsah gözyaişlarım efenimmm:KK70::KK70:
Gerdan eti aldım onu pişiriyorum şşmdi

Goruldugu gibi muvekkillerim cok mahdur sayin hakim :KK30:
Gereginin yapilmasini talep ediyoruz:KK53:

Tabisi ne demek,tez kellesi vurula rabia01 rabia01 varmı annem bier isteğin söylee :KK70::KK70:
Zati rabiş bir Mune Mune den birde benden korkar :KK69::KK69::KK70:

Selam vuslatcım hoş geldin :KK60:

Ohhh iyi oldu bide mapısa tıkılırsa yemede yanında yat :KK61::KK61:bunlar sahte timsah gözyaişlarım efenimmm:KK70::KK70:

Tabisi ne demek,tez kellesi vurula rabia01 rabia01 varmı annem bier isteğin söylee :KK70::KK70:

Hoşbuldum Ablacım, nasılsın:KK60:

Biz ona mapusta çok iyi bakarız:KK45:Profilini boş bırakmayız:KK70:
Kolay gelsin ablam:kk77::KK60:

Geçmiş olsun canımo_ODoktora gittin mi:KK19:Mutlaka gitmelisin mide çok önemli:KK43:
Canım mide gastriti, reflü var normalde ama uzun zamndır aağrı çekmiyordum: ( 10 gün önce başladı ağrı her gün nöbet gibi vurup gidiyor:cry: Aldım canım, cuma günü gidicem İnşaAllah:KK19:

merhaba, köfte yapmak için degişik tarifler adına bu bölüme bakıyım dedim, sohbetlere takıldım:)) sonuc oğlum uyandı, 500gr kuzu kıyma ile baş başa kaldım:) köfteye ne tad veriyor bilmem ama bu bölüme tad veren sohbetiniz olmuş:) cep telefonunda 64 sayfa okumuşum vay be

merhaba, köfte yapmak için degişik tarifler adına bu bölüme bakıyım dedim, sohbetlere takıldım:)) sonuc oğlum uyandı, 500gr kuzu kıyma ile baş başa kaldım:) köfteye ne tad veriyor bilmem ama bu bölüme tad veren sohbetiniz olmuş:) cep telefonunda 64 sayfa okumuşum vay be
Sizi sohbete bekliyoruz o zaman:KK19:Yavrunuza öpücükler:nazar::KK46:

Back
X