• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
karsilikli bagirisiyorsaniz olur bak :KK70::KK70:
Biz sevgiliyken işle ilgili yanlış birşey yapmıştım, çok sinirlendi kızdı, oturdum ağladım, kırıldım çünkü. Yani düzelebilecek birşey için ne bağırıyorsun:KK12: Evlendik annesi vardı ben birşey söyledim sadece döndü ters baktı ama o ne bakış.. Küstüm öyle baktığı için. Şimdi ne bağırabiliyor ne öyle ters bir bakış yapabiliyor:KK70:Geçen arkadaşına dert yanıyordu ya bırak bağırıp kavga çıkarmayı bakışımdan ağlayacak gibi oluyor nasıl kıyayım diyordu:KK70:

Biz sevgiliyken işle ilgili yanlış birşey yapmıştım, çok sinirlendi kızdı, oturdum ağladım, kırıldım çünkü. Yani düzelebilecek birşey için ne bağırıyorsun:KK12: Evlendik annesi vardı ben birşey söyledim sadece döndü ters baktı ama o ne bakış.. Küstüm öyle baktığı için. Şimdi ne bağırabiliyor ne öyle ters bir bakış yapabiliyor:KK70:Geçen arkadaşına dert yanıyordu ya bırak bağırıp kavga çıkarmayı bakışımdan ağlayacak gibi oluyor nasıl kıyayım diyordu:KK70:
iste benim cadim budur En Büyük KKEn Büyük KK:KK70::KK70:
bakisinla anliyacak adam konusmaya bile gerek yok :KK70:

12187794_178287389181171_5742611622836294947_n.jpg

Back
X