- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Sen niye böyle oldun nevos anlatsana biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye böyle oldun nevos anlatsana biraz
Ne varmış halimdeSen niye böyle oldun nevos anlatsana biraz![]()
Afiyet olsun canım,şifa olsun.Karnım açken uğramıyorum buralara nasılsınız bakalım yarım saat yemek yedim belediyenin vinci geldi beni kaldırmaya![]()
Yerleştim misafir falan derken dinleniyorum nevosum. Kızım büyüdü az kaldı oğlum her sabah soruyor kardeşim geldi mi diye bazen sıkılıyor hadi gelsin artık diyor erken doğum yaptıracak bana sıpaAfiyet olsun canım,şifa olsun.Bebeğine kan olsun
Nasılsın canımMaşaallah bebiş bayağı büyümüş
![]()
Hayırlı olsun canımYerleştim misafir falan derken dinleniyorum nevosum. Kızım büyüdü az kaldı oğlum her sabah soruyor kardeşim geldi mi diye bazen sıkılıyor hadi gelsin artık diyor erken doğum yaptıracak bana sıpayarışmaya tarifim var ama misfir çağırıp öyle yapayım diyorum. Sen nasılsın okul kosturmasi nasıl
Nerede satılıyor ki panko ilk defa duydumBir örnek koyuyorum pankolu köftelerimden
Pankoyu deneyin bayılacaksınız
Hani şeysin ya birazNe varmış halimde![]()
ŞÖyle bir yazı buldumNerede satılıyor ki panko ilk defa duydum
büyük marketlerde bulabilirsinizNerede satılıyor ki panko ilk defa duydum
Estağfurullah deli değil boş mezarcıNe demek istiyorsunDeli miyim
![]()
Boş mezar buldun mu atlayacaksınEstağfurullah deli değil boş mezarcı![]()
Favorilerime ekliycem bunu nevosBoş mezar buldun mu atlayacaksınHayat felsefem
Ayyyy hiç öyle biri değilim![]()
Sonra hatırlatmak için miFavorilerime ekliycem bunu nevos![]()
Evetttt nasıl da bildi yüz puan sanaaaaSonra hatırlatmak için mi![]()
Çok teşekkür ederimEvetttt nasıl da bildi yüz puan sanaaaa![]()
Güzel görünüyor.Hiç duymamıştım panko.Neler öğreneceğiz daha:)Siz yaptıysanız ellerinize sağlık.Bir örnek koyuyorum pankolu köftelerimden
Pankoyu deneyin bayılacaksınız