• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hamd olsun tatlım buna da şükür. Var ufak tefek sıkıntılar,Rabbim dermansiz dert vermesin:KK60:

Amin :KK200: Allah beterinden muhafaza etsin ,ufak tefek her hamilelikte oluyor canim ,moralini yuksek tutmaya calis stresten uzak dur en onemlisi bunlar. Kuzucugunu saglikla kucaklarsin insh :KK19:

Evet canım biraz keyifsizim kafamı dağıtmaya çalışıyorum:KK51:Bugün öğrendiğim birşey beni üzdü burda yazmak istemiyorum:KK51:Sorduğun için teşekkür ederim:KK19:

Rahman skintilarini huzura cevirsin , kalbine ferahlik versin canim :KK60: :KK200:
Burasi bana da iyi geliyor , gunluk kosturmaca skinti streslerden arindigimi hissediyorum burada :KK200: iyiki varsiniz :KK19:

Amin :KK200: Allah beterinden muhafaza etsin ,ufak tefek her hamilelikte oluyor canim ,moralini yuksek tutmaya calis stresten uzak dur en onemlisi bunlar. Kuzucugunu saglikla kucaklarsin insh :KK19:
Sagol canmm,Allah razı olsun. Bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum :KK200:

Amin canım:KK60:
Bana da çok iyi geliyor:KK19:

Gelelim diyet yemegi mezuunaaa :KK53:
Bisey merak ettim canim ,(eger diyet kategorisi secilirse) illa bi diyet listesinden secilmis bi tarif mi olmali yoksa yagsiz veya az yagli ,az kalorili ozgun tarifler de kullanilabilinir mi o_O

Back
X