• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Kız sen nereden hatırlıyorsun yoktun ki 2019 falandı benim dediğim muhabbet 😂
Kukrişkom, geçen gün elticim anket olarak açtığı konuyu attı.🤣🤣

Yarışma konusunda ne kadar yükseldiysek artık, ona özel site tarafından oylansın diye konu açmıştı.🤣🤣

Sen mayasız olanı kolay bulduğun için seçmişsin, gözümden kaçmadı.😏

Senin beklediğin gibi bir tiramisu değil bacım yaptığım. Eş kişisi tatlı üzerinde kakao sevmediği içün çikolata soslu bir şeyler yaptım.
Öyle sunumlu falan değil, o yüzden atmadım.😌
Olsun, yine de atsaydın. Laf aramızda ben de kakaoyu sevmiyorum üstünde, daha güzel olmuştur o şekilde 😋

Yarışma konusunda ne kadar yükseldiysek artık, ona özel site tarafından oylansın diye konu açmıştı.🤣🤣

Yine mi pişi konusu 😐 Hortlayan konu gibi oldu. Dönüp dönüp başa sarıyoruz 🤣
Evet öyle bir anket bile yapılmıştı 😅
Merak ettim, link falan yok mu atsanız da baksam 🤭

Merak ettim, link falan yok mu atsanız da baksam 🤭

Doğrudur yasom ben pratik şeyleri severim. Ama derinde başka bir fikir anlaşmazlığı olmuştu 🤣

Olsun, yine de atsaydın. Laf aramızda ben de kakaoyu sevmiyorum üstünde, daha güzel olmuştur o şekilde 😋
Sosun akmasından katmanı falan çekemedim.🫣
IMG_7013.webp

Doğrudur yasom ben pratik şeyleri severim. Ama derinde başka bir fikir anlaşmazlığı olmuştu 🤣
Bu konunun en basit cevabı ne biliyor musun, pişi denince direkt mayalı olan söylenir. Ama diğerlerinin önünde ya mayasız ya da sodalı diye belirtilir.
O yüzden münazaraya girmeye bile gerek yok.😏

Bu konunun en basit cevabı ne biliyor musun, pişi denince direkt mayalı olan söylenir. Ama diğerlerinin önünde ya mayasız ya da sodalı diye belirtilir.
O yüzden münazaraya girmeye bile gerek yok.😏
amannn isteyen istediği şekilde yapıp istediği adı koysun yasom🤣

Back
X