• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Günaydınlarr .:KK68::KK68:oylar bir gecede nasıl fırlamışş :KK57::KK57:helal olsun kk hatunlarına bideee:KK49::KK49:pro üyeliğim geri gelmiş Teşekkür ederim YÖNETİME. :KK52:

Ay sabah sabah canı köfte çeker mi insanın
Oyunuzu kullanın diye bir mesaj aldım girmez olaydım :KK53:
Öğle arasını iple çekiyorum :kk77:
Hiç yemedim ama tipini beğenip oy verdim ıspanaklı olana dışı sanki adana gibi offf

Ay sabah sabah canı köfte çeker mi insanın
Oyunuzu kullanın diye bir mesaj aldım girmez olaydım :KK53:
Öğle arasını iple çekiyorum :kk77:
Hiç yemedim ama tipini beğenip oy verdim ıspanaklı olana dışı sanki adana gibi offf
Canım iki oy hakkınız var hatırlatmak istiyorum;)
Teşekkür ederiz oy için :KK36:

Cok guzeller, ilham aldim birinden. Karnabaharliyi kiyma ile deneyebilirim.

Aaaaaa oylama başlamış ve fazlaca oy verilmiş:KK57: Şok oldum mesajı görüp oy vermek üzere girince. 2 oy hakkımız varmış,1 tanesini deneyip çok beğendigim İnegöl köfte'den yana kullanıyorum,digerine karar veremedim henüz.
Tüm katılanların ellerine sağlık, tarifimi beğenip bana oy veren arkadaşlarada teşekkür ediyorum.
Hepinize bol şans:KK200:

Aaaaaa oylama başlamış ve fazlaca oy verilmiş:KK57: Şok oldum mesajı görüp oy vermek üzere girince. 2 oy hakkımız varmış,1 tanesini deneyip çok beğendigim İnegöl köfte'den yana kullanıyorum,digerine karar veremedim henüz.
Tüm katılanların ellerine sağlık, tarifimi beğenip bana oy veren arkadaşlarada teşekkür ediyorum.
Hepinize bol şans:KK200:
Diğerinide farklı sunumuyla dikkatimi çeken taç köfteden yana kullandım,hayırlısı olsun. :KK200:

yaw şöyle konulara girmeyeyim diyorum her seferinde, sabah sabah nasıl canım çekti hepsinden yine yaaa...:kk77:

Felafel yapan arkadaş hayrına yollasa bir sandwich :KK56:

Gunaydın herkese:KK36:
Oylarda patlama yasanıyor cok sevındım bu uygulama supermıs:KK37:
Yalnız ılk baktıgımda Kazen Kazen nın oyunu almıstım sımdı yok gerı almıs:KK12: canı sagolsun ama merak ettım yanlıslıklamı verdı:KK48: ben yınede aldım kabul ettım:KK51:

Back
X