- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın herkese
Oylarda patlama yasanıyor cok sevındım bu uygulama supermıs
Yalnız ılk baktıgımdaKazen nın oyunu almıstım sımdı yok gerı almıs
canı sagolsun ama merak ettım yanlıslıklamı verdı
ben yınede aldım kabul ettım
![]()
Tesekkur ederım sızden daha oncede oy almıslıgım var mutlu olmustum.yanlışlıkla vermedim deneme yaptım.
Görsel sunumu oldukça başarılı buldum oy değiştirme hakkımı kullandım ama benden bir oy alacağınız bakidir.
İçli köfteyi yapan siz misiniz? O nasıl hamaratlık yaa, sizi alan yaşamış vallaTesekkurler kızlar![]()
Tesekkur ederım cnmİçli köfteyi yapan siz misiniz? O nasıl hamaratlık yaa, sizi alan yaşamış valla![]()
sen asıl onun diğer yaptıklarını görsennn ohhh missss....İçli köfteyi yapan siz misiniz? O nasıl hamaratlık yaa, sizi alan yaşamış valla![]()
Cok tesekkur ederımHerkesin ellerine sağlık![]()
ben iki oy hakkım var diye biliyordum ama tek oy verebilidim ikinciyi kullanamadım sistem izin vermedi, yazım buradan diğer oyum İçli köfteyeilkinide bulgura verdim severim yöresel yemekleri
![]()
MaşallahTesekkur ederım cnm
Yasadı valla herzamanda soyler sagolsun![]()
sen asıl onun diğer yaptıklarını görsennn ohhh missss....![]()
Amın hepımızınMaşallahYuvanızın huzur daim olsun inşallah.
Ay baksam aklımda kalır hepsi. Sonra göz hakkı olur, arkadaş artık bize bir gün yapmak zorunda kalır![]()
O hakkı bende çok istiyorumKeşke hepsinden bir parça tatma hakkımız olsaydı. Böyle tatmadan fikir beyan etme olmuyor ki![]()
Memnun olmana çok sevindim canımNevreste canım daha önce hep annem kurardı turşularımı.
Bu sene ilk kez kendim yaptım senin tarifini uyguladım.
İnanılır gibi değil. Harika ötesi oldu. Sirkeyle suyun kaynatılması gerçekten olayı değiştirdi.
Seneye inşallah Allah ömür verirse daha çok yapacağım.![]()
Aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksinizHerkesin ellerine sağlık![]()
ben iki oy hakkım var diye biliyordum ama tek oy verebilidim ikinciyi kullanamadım sistem izin vermedi, yazım buradan diğer oyum İçli köfteyeilkinide bulgura verdim severim yöresel yemekleri
![]()
Canım bir oyu kullandıktan sonra ikinci verilmeye çalışılıyor
yani baya iri parçalı olandan bahsediyorsun sanırım. Ama zaten sirkeli suda o da eriyecek. Aynı hesaba gelir sanki.Memnun olmana çok sevindim canımBen yıllardır bu yöntemle yapıyorum
Sağlıkla,afiyetle yersiniz inşaallah
Tek dikkat edilmesi gereken bu yıl farkettimToz halinde ve limon tuzu şeklinde bulunan iki çeşit kaya tuzu var
Limon tuzu şeklinde olan kaya tuzu turşuyu bozuyor
![]()
Aa oburu dahamı dayanıklı nevosMemnun olmana çok sevindim canımBen yıllardır bu yöntemle yapıyorum
Sağlıkla,afiyetle yersiniz inşaallah
Tek dikkat edilmesi gereken bu yıl farkettimToz halinde ve limon tuzu şeklinde bulunan iki çeşit kaya tuzu var
Limon tuzu şeklinde olan kaya tuzu turşuyu bozuyor
![]()
Seviyorum memleketimin hem hamarat hem gönlü zengin hatunlarınıAmın hepımızın
Keske ımkan olsa tadınada baktırabılsekhatta ıkı gun once ıc harcını ıspanaklı kıymalı yaptım oda nefıstı
Goz hakkınızı helal edın lutfen elde olmayan ımkanlardan zıra
Ama mısarıfım olursanız basım ustune![]()
Aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz![]()