Elektrikli Süpürgeler kohlemann buharlı temizleyici

• Konu Sahibi Konu Sahibi pusem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
5
0
86
Kayseri
kızlar kohlemann buharlı temizleyici kullanan varmı lütfen bana yazın almak için yorum duymak istiyorum

canım günlerdir onu incelemekteyim bende. artık dayanamadım siğpariş verdim bugün kullanınca haberdar edderim seni. yalnız ilk çıktığında alışveriş sitesinin birinde inanılmaz ucuzdu 90 lira düşün düşün tam almaya karar verdim aa bi baktım 200 lira oldu.kaçırdım ama yinede dayamnamdım aldım çok umut bağladım umarım hayallerim boşa çıkmaz en çok da alman markası diye aldım.haberdar edeim seni şu yeşil yuvarlak şeyden aldım

teşekkürler canım ya iyi olur yeşil yuvarlak sapı olmayan mı senin dediğin arçeliğin modeline benzeyen sanırım seninki.bende sarı olanı merak ediyorum bakalım senden haber gelsn karar vericem

canım günlerdir onu incelemekteyim bende. artık dayanamadım siğpariş verdim bugün kullanınca haberdar edderim seni. yalnız ilk çıktığında alışveriş sitesinin birinde inanılmaz ucuzdu 90 lira düşün düşün tam almaya karar verdim aa bi baktım 200 lira oldu.kaçırdım ama yinede dayamnamdım aldım çok umut bağladım umarım hayallerim boşa çıkmaz en çok da alman markası diye aldım.haberdar edeim seni şu yeşil yuvarlak şeyden aldım

canım hala merakla bekliyorum haber gelmedi senden ne oldu eline geçmedimi:ssz:

Back
X