arkadaşlar yine yeni bir haber,yine bir umut,yine belirsizlik ne olucak bu işin sonu bilmiyorum HABERTÜRK-TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ
ben artık kok hucreye ınanmıyorum daha ne kadar beklıcez
benım kok hucre umudum gıt gıde azalıyor
okudum ben ama yasiniz gencse diyor..daha uzun sürecek gibi canim...umut ettimiz gibi cok kisa zamanda degil..
allah hepinmize sifa versin. kucaklarimizi bos birakmasin .
bizdede ayni problem azosperm iki kere amaliyat sonucu sperm yok .
ben donasyon diyorum esim yok diyor ........... cok zor ...... bu kök hücreye de artik inanmiyorum . hep yeni yeni yazilar cikiyor ama aslina bakarsaniz hepside anyi eski yazilari yayinliyorlar gibi geliyor bana .allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin . hayalerimiz gercek olur insallah .
ALMAN ve İsrailli bilim adamları, laboratuvarda hücrelerden fare spermi üretmeyi başardı. Bilim adamları, çalışma kapsamında hücreyi agar jelly adlı özel bileşenle kapladıklarını, böylece testislerdekine benzer bir doğanın yaratıldığını, ardından da spermin üretildiğini belirtti.
Çalışma, Nature Dergisinin son sayısında yayımlandı. Fareler üzerindeki deneylerin olumlu sonuç verdiğine dikkat çeken bilim adamları, kısırlık sorununa çözüm bulmak için, insan hücresinden de, insanın dışında sperm üretmeye çalışacaklarını açıkladı.
evet cnm bu aksam haberlerde ızledım fakat
daha bır ıkı ıslem daha varmıs daha sonra ınsanlar uzerınde deneyeceklermıs
kok hucre yalan oldu barı bu dogru olsunda bızde anne baba olalım
bu ara ben zaten kotuyum beee
bazen zor duruyorum aglamamak ıcın zatensu an aglıyorum allhım ne olur bızımde sesımızı duy su garıp kullarınında
duasını kabul et
Merhaba arkadaşlar
Aşılamada,Tüp bebekte başarılı olamayan ve son umudu Kök hücre olan arkadaşlar burda buluşalım.Kök hücre ile ilgili duyduklarımızı son gelişmeleri buda paylaşalım :teselli:
merheba saftirik, bizim durumumuz seninle aynı.. yani eşim küçükküne geç kalınmış bir ameliyat geçirmiş inmemiş testis ameliyatı bu ameliyatı 13 yaşında olmuş,ve şimdi testilerden biri yok alınmış diğeride yukarıda... ben sana bir iki şey sormak istiyorum.. biz 6 yıllık evlliyiz ben 27 eşim 37 yaşında..umudumuz çok az olduğu için micro tese olmadık ama doktor olmak isterseniz %15 şansınız var diyo.. fakat bu ameliyat sırasında eşimin yukarıdaki tek testisine gelebilecek en ufak bir hasar onun cinselliğinin bitmesine neden olurmuş.. sen daha önce micro tese olup cinselliğini kaybeden birni duydunmu? ben duymadım ama doktorumada güveniyorum olmasa adam niye desin yani böyle bi risk var diye.. neyse birinci sorum şu ;sence bir kez de olsa şansımızı denesekmi micro tese olsakmı yani??? ikinci sorumda çok bildik bir tüp bebek merkezi geçen gün bizi çağırdı gittik ve bize kök hücreden çocuk yapacaklarını söylediler.. işlemlerin hepsi türkiyede olacak sadece son işlem dubaide olacakmış on bin dolar para istediler.. seninde gittiğin bi merkez burası... sanada aynı teklif gelidmi??? bu konuda ne düşünüyorsun lütfen bana cvp yaz en kısa zamanda çünkü kafamdakileri oturtup bi karar vermem lazım...Arkadaşlar bizde doktorumuzla sureklı irtibat içindeyiz her ay mutlaka soruyorum kök höcreyle ilgili gelişmeler varmı diye ama Hayır henüz yok diyor.......
Sizlerde bu konuyla ilgili duyduklarınızı okuduklarınızı lütfen paylaşırmısınız.
sadece saftrik arkadşımıza sormuyorum soruyu bu konuda bilgisi olan herkes paylaşsın lütfen..micro tese ameliyatı ama yukarıdaki bir testis için yapılacak ameliyat cinsel sorunlara yol açabilirmi?? ve gelin size dubaide kök hücre yapalım diyen bir merkez oldumu??? yazın arkadaşlar ne olur bildiğiniz ne varsa yazıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?