Zaten yeni yilla birlikte zam gelecek diyorlardı ki nerdeyse 9 ay olmuş her seye surekli fiyat artışı geldiğini düşünürsek kimbilir kaç oldu. En saglikli bilgiyi Acıbadem ı arayıp öğrenirsiniz belki de çok değişmemiştirCok tesekkur ederim cok aydinlattiniz
Maliyet olarak nasil peki asagi yukari tabiki yeni donemde zam gelmistir ama
Merhaba, kök hücre yöntemiyle hamile kaldınız mı acaba? Çok sevdiğim bir çift de kadının erken menapoza girmesi sonucu bu yönteme yöneldi.Kemik iliğinden olan kesinlikle daha etkili. Ben yaptırdım. Maslak acıbademde
merhaba ben 46 yaşını bitirmiş 47 nin içinde olan bir bayanım. yani sorunum erken menapoz falan değil ki onların durumu yani genç olupta erken menapoza giren bayanların durumunun bana göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ben hala adet gören yumurtaları olan bir bayandım. Bana söylenen yaşa bağlı yumurta kalitesizliği idi. Önceki denemelerimde her zaman yumurta elde ettik embriyolarım oldu ama transferin sonucu hep olumsuz oldu.Merhaba, kök hücre yöntemiyle hamile kaldınız mı acaba? Çok sevdiğim bir çift de kadının erken menapoza girmesi sonucu bu yöntem
Bir de nacizane yani kendi fikrim bende ise yaramış olabilir ya da olmayabilir. Bir başkası için de geçerli ise yarar yaramaz zaten hiç bir şeyin kesin ve net bir cevabı yok ki bir umut bu da aklımızda kalmasın bunu da yapalım diyor insan.Merhaba, kök hücre yöntemiyle hamile kaldınız mı acaba? Çok sevdiğim bir çift de kadının erken menapoza girmesi sonucu bu yönteme yöneldi.
Konuya erken menapoza giren arkadaşlardan yazanlar olunca sizin de durumunuz öyle sandım. Ben de 4 sene uğraştıktan sonra tüp bebekle anneligi yeni tattim. O yüzden durumlarımız farklı olsa da evlat hasreti çekmenin nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorum. Bahsettiğim kişilerden kadın umut olabilecek her şeyi denemek istiyor ama eşi çok umutsuz, sadece karısının icinde kalmasın diye kabul etmiş durumda, üzerine de pek düşmüyorlar. Ben de tecrübeli birine (size) denk gelince belki onlara bir faydam olur diye sormak istedim. Çok sevindim sizin adınıza. Inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız, burdan hamile olduğunuzu da kucağınıza aldiginizi da okuruzmerhaba ben 46 yaşını bitirmiş 47 nin içinde olan bir bayanım. yani sorunum erken menapoz falan değil ki onların durumu yani genç olupta erken menapoza giren bayanların durumunun bana göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ben hala adet gören yumurtaları olan bir bayandım. Bana söylenen yaşa bağlı yumurta kalitesizliği idi. Önceki denemelerimde her zaman yumurta elde ettik embriyolarım oldu ama transferin sonucu hep olumsuz oldu.
Kök hücreyi kalitesini arttırmak amacıyla yaptırdım belki faydası olur diye düşünerek. Kök hücreden sonra iki kez yumurta toplattım üç embriyo elde ettik. transferim geçen çarşamba oldu şu an heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. Hayırlısı bekliyorum.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bende inşallah güzel haberler verebilirimKonuya erken menapoza giren arkadaşlardan yazanlar olunca sizin de durumunuz öyle sandım. Ben de 4 sene uğraştıktan sonra tüp bebekle anneligi yeni tattim. O yüzden durumlarımız farklı olsa da evlat hasreti çekmenin nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorum. Bahsettiğim kişilerden kadın umut olabilecek her şeyi denemek istiyor ama eşi çok umutsuz, sadece karısının icinde kalmasın diye kabul etmiş durumda, üzerine de pek düşmüyorlar. Ben de tecrübeli birine (size) denk gelince belki onlara bir faydam olur diye sormak istedim. Çok sevindim sizin adınıza. Inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız, burdan hamile olduğunuzu da kucağınıza aldiginizi da okuruz
Dualarım sizinleTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için bende inşallah güzel haberler verebilirimUmut olması dileğimle bende bu forumda faydam olsun birilerine ilham olayım fikir verebileyim diye yazıyorum. Bende bu kok hucre denemesini aynı bu şekilde birilerinden ilham alarak, ogrenerek yaptirdim. Inşallah faydasını görürüm bende anneliği tadarım Sizi de tebrik ederim sağlıkla, huzurla, mutlulukla buyutun insallah
merhaba bende 37 yaşındayım erken menapozum 10 yıldır sizce olmalımıyım kök hücre doktorlar kesin bişey söylemiyor.birde tüp bebek sonucunuz belli oldumumerhaba ben 46 yaşını bitirmiş 47 nin içinde olan bir bayanım. yani sorunum erken menapoz falan değil ki onların durumu yani genç olupta erken menapoza giren bayanların durumunun bana göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ben hala adet gören yumurtaları olan bir bayandım. Bana söylenen yaşa bağlı yumurta kalitesizliği idi. Önceki denemelerimde her zaman yumurta elde ettik embriyolarım oldu ama transferin sonucu hep olumsuz oldu.
Kök hücreyi kalitesini arttırmak amacıyla yaptırdım belki faydası olur diye düşünerek. Kök hücreden sonra iki kez yumurta toplattım üç embriyo elde ettik. transferim geçen çarşamba oldu şu an heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. Hayırlısı bekliyorum.
merhaba maalesef olmadı. ben kimseye olun veya olmayın diyemem bu tamamen maddiyat ve maneviyat isteyen bir süreç kök hücre yaptırdığın zaman değerlerin kesinlikle düzelecek yumurta sayında artacak bunlar kesin kök hücreden sonra farklılıklar oluyor ha sonunda çocuk sahibi olursun veya olamazsın orası muamma ama bir umut yani neden olmasın ben kök hücrenin faydasını görmedim diyemem gördüm de diyemem bana bir sürü yazan oluyor ve ben hep diyorum ve diyeceğim bu bir umut umudun varsa neden olmasın tabi ki denenebilir. Burda ki herkes farklı yaşlarda farklı fiziksel ve biyolojik özelliklere sahip bana olmaz faydası sana olur bunu denemeden bilemezsin kimerhaba bende 37 yaşındayım erken menapozum 10 yıldır sizce olmalımıyım kök hücre doktorlar kesin bişey söylemiyor.birde tüp bebek sonucunuz belli oldumu
Tüm kalbimle faydalı olmasını dilerimTeşekkür ederim haftaya olacağım inşallah bir faydası olur
yaptırdım kök hücreyi bakalım hayırlısıTüm kalbimle faydalı olmasını dilerim
hayırlı uğurlu olsun inşallah az öncede kalbimden geçmiştiniz inşallah faydasını görürsünüzyaptırdım kök hücreyi bakalım hayırlısı
Merhaba, siz yeni yaptırdınız sanırım, güncel fiyat bilgisi verebilir misiniz, rica etsemyaptırdım kök hücreyi bakalım hayırlısı
konya mehmet colakoğluna yaptırdım 20 binMerhaba, siz yeni yaptırdınız sanırım, güncel fiyat bilgisi verebilir misiniz, rica etsem
Merhabalar bende bu konuyu merak ediyordum nasıl bir yol izlediniz acaba? Bende iki kere tüp bebek denedim olumsuz sonuç aldım kök hücre düşünüyorumkonya mehmet colakoğluna yaptırdım 20 bin
daha 18 gün oldu ben tüp bebege bile giremeyen bir hastayım folikül hic yok erken yaşlanmış herkesin farklı regli oluyorsanız ilaçsız deneyin derimMerhabalar bende bu konuyu merak ediyordum nasıl bir yol izlediniz acaba? Bende iki kere tüp bebek denedim olumsuz sonuç aldım kök hücre düşünüyorum
Bende de erken menopoz var adet oluyorum ama tüp bebekte en fazla iki yumurta oluşuyor onlarda ilerlemiyor. Mehmet çolakoglu hangi hastanede yapıyor kök hücreyi ben de konyadayim dadaha 18 gün oldu ben tüp bebege bile giremeyen bir hastayım folikül hic yok erken yaşlanmış herkesin farklı regli oluyorsanız ilaçsız deneyin derim
özel muayenehane si vargoogleye mehmet colakoğlu aratın cıkar ön görüşmeye gidersiniz en azından ınstegram sayfası falanda var bana göre sansınız yüksek inşallah gönlünüzden gecene kavuşursunuz tez vakitteBende de erken menopoz var adet oluyorum ama tüp bebekte en fazla iki yumurta oluşuyor onlarda ilerlemiyor. Mehmet çolakoglu hangi hastanede yapıyor kök hücreyi ben de konyadayim da
Teşekkürler hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallahözel muayenehane si vargoogleye mehmet colakoğlu aratın cıkar ön görüşmeye gidersiniz en azından ınstegram sayfası falanda var bana göre sansınız yüksek inşallah gönlünüzden gecene kavuşursunuz tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?