Doğuma Hazırlık Kök hücre

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Villanelle

devil in disguise
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
2.944
7.383
108
Merhaba hanımlar.

İkiz kızçelere gebeyim ve inşallah Nisan ayı gibi doğum yapacağım. 2 yıl önce kız kardeşimi akut lenfoblastik lösemi nedeniyle kaybettim. Teşhisten sonra sadece 3 ay yaşayabildi. Ailemizde hiç kanser öyküsü yoktu o güne kadar. Şimdi bende bir korku oluştu doğal olarak ve doğum anında plesentadan alınan kanı saklatmak istiyorum. Onkim kök hücre bankası ile görüşme halindeyiz aslında ama daha önceden böyle bir işlem yaptıran varsa daha detaylı bilgi almak isterim.

Şimdiden teşekkürler

Bunu yapmadım sebebi de kısa bir süre saklanabilmesi. Size kaç sene saklayabileceklerini söylediler?

Evet o da doğru. Ama her önlemi almam lazım diye düşünüyorum
Ama bu stresle bu mevzuya yoğunlaşan enerji ile bu hali kendine çekebilirsin. Bi şey olmazcılara gerçekten bi şey olmaz. Kardeşinizin mekanı cennet olsun. Allah yavrularınızı korusun sağlık versin.

Benim doktor bana 30 seneye kadar saklanabiliyor dedi. Ama Ankara’daki doktorum gereksiz dedi.

Ben böyle bişeyin olduğunu bikaç gün önce öğrendim bilmiyordum açıkçası. Ama ilk çıkan süt dişin de böyle bi işlev gördüğünü çok daha önce duymuştum. Doğruluğundan çok emin değilim tabi ama söylemek istedim. Belki bu daha farklı bişeydir ben de öğrenmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…