kokmuyor

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
643
Bazi bayanlarin saclari yanimdan gecerken buram buram temizlik kokuyor, guzel kokuyor. Bense dustan ciktigim andan itibaren ne koku var ne bi sey. Saclarimin gun boyu guzel kokmasi icin ne onerebilirsiniz sac bakim urunlerinden. Parfum sikmak istemiyorum saclarima.

Lutfen konuyu tasimayin burasi guncel oldugu icin yazdim ayrica bu da bi nevi dert. Bi turlu cozumu bulamadim. Belki buradan derman çıkar

Bazi bayanlarin saclari yanimdan gecerken buram buram temizlik kokuyor, guzel kokuyor. Bense dustan ciktigim andan itibaren ne koku var ne bi sey. Saclarimin gun boyu guzel kokmasi icin ne onerebilirsiniz sac bakim urunlerinden. Parfum sikmak istemiyorum saclarima.

Lutfen konuyu tasimayin burasi guncel oldugu icin yazdim ayrica bu da bi nevi dert. Bi turlu cozumu bulamadim. Belki buradan derman çıkar
kokmaması mümkün değil burnunuz alıştığı için size kokmuyor gibi geliyordur :KK14:

Marka vermek yasak değil sanıyorum.. Tony&Guy 'ın saç açıcı spreyi var, banyodan sonra onu sıkınca bütün ev kokuyor :27: deneyin isterseniz..

saç tipiniz kuru mu.yağlı saçta daha fazla kalıyor koku .hatta yemek kokulari bile , şampuan veya kimyasal öneriden çok belki bu yüzdendir

Ben yesil sabun kullaniyorum o kokuyor valla;) sampuanin buram buram kokmasi lazim

burnun alışıyor ondan kokmuyordur sana...
yıkandıktan sonra saçlarını kurut ve ör yada topuz yap.
biryere gidecegin zaman aç ..
saçlarından seninde güzel kokular yayılacak

Back
X