Kekler - Pastalar kokoş pastam

canım benim tarifini aldıktan sonra heralde 10 kez falan yapmışımdır kime yaptıysam bayıldıı veeee yine istedii ellerine sağlık tekrar ee böle farklı tariflerin devamını bekliyorumm opuyorumnanaktan bayanssulusmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok mutlu oldum. teşekkürler. yemek kadar yapmak da alışkanlık yapıyor gerçekten de. elinize sağlıkkk.. a.s.

cts günü kardeşimin doğum günü denemek istiyorum... aklımda kalmıştı bu pasta ; aradım buldum tekrar...
bakalım becerebilecek miyim :)))

cts günü kardeşimin doğum günü denemek istiyorum... aklımda kalmıştı bu pasta ; aradım buldum tekrar...
bakalım becerebilecek miyim :)))

doğum günü kutlu olsun kardeşinin. çok beğenecektir eminim. tabii beceririsin, ben yaptıysam herkes yapar. pastanelerdeki şekerli-çikolatalı drajeler çok yakışır doğum günü pastası için. eline sağlık şimdiden. :hulya:

yaptım yaptım... çok güzel oldu yaaa :)))

kardeşim de çok beğendi... bu araa kardeşim diyorum ama kendisi 26 yaşını doldurdu... ama çok beğendi hatta telefonla resmini bile çekti... bir ara eklemeye çalışacağım...

ben kakaolu pasta tabanı aldım... bir de araya muz ve bonibon koydum... üstünü de bonibonla süsledim... çok sevimli oldu... tadı da güzeldi... çok da kolay zaten... sanırım bir numaralı pastam olacak...

hihoyyyt hihoyyyt böyle güzel şeylere vesile olmuşsa ne mutlu. çok sevindim gerçekten. bonibon da süper fikir, hoş olmuştur. eline sağlık. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…