• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokosmusum...

makyajım matlaştırıcı pudra,bir kat rimle, uçuk pembe allık ve rujdan oluşuyor. çok soluk olduğumdan makyajsız gibi durmamak adına pembe,kırmızı,bordo,vs. renkli ruj kullanıyorum o kadar...
heh şimdi anlaşıldı
bordo ve pembe gitmez birbirine bence onlara diyorlar kokoş diye
ciddiyim makyaj tarzınızı biraz düzenleyin bence
hani mesela şeftali allıkla nasıl ki pembe ruj gitmez bu tarz şeyleri biraz düşünür taşınır ona göre günlük makyaj yaparsanız daha iyi olur gibi:)
pudra da doğal kullansanız mesela? matlaştırıcılar yüzü maske yapıştırılmış gibi gösteriyor sanki?
güzel makyaj videoları var internette şöyle bir göz gezdirin derim:)
sakın alınmayın lütfen olur mu yardımcı olmak için fikir vermeye çalışıyorum:)

giyiminiz çok iyi gibi bu arada bence de ona bir şey denemez tarif ettiklerinizi ben de çok beğendim :)

o zaman bence dert etmeyin tam tersi sevinin kıskanılıyorum demek ki giydiklerim yakışıyor, dikkat çekiyor diye.
birçok kişinin dediği gibi abartılı bir giyim tarzınız yok kesinlikle, ama eğer dikkat çekici bir güzelliğiniz, fiziğiniz varsa giydikleriniz size daha çok yakışıyordur ve bu da o kadınlarda süslü algısı yaratıyordur.
çok mu dikkat çekiyorum diyorum kendi kendime, bu fizik olayından özellikle bahsetmek istemedim çünkü önceki konularda kendimi övdüğüm sanılmıştı. fiziğim düzgündür diyeyim, kendime yakışanı da bilirim kesim olarak...

heh şimdi anlaşıldı
bordo ve pembe gitmez birbirine bence onlara diyorlar kokoş diye
ciddiyim makyaj tarzınızı biraz düzenleyin bence
hani mesela şeftali allıkla nasıl ki pembe ruj gitmez bu tarz şeyleri biraz düşünür taşınır ona göre günlük makyaj yaparsanız daha iyi olur gibi:)
pudra da doğal kullansanız mesela? matlaştırıcılar yüzü maske yapıştırılmış gibi gösteriyor sanki?
güzel makyaj videoları var internette şöyle bir göz gezdirin derim:)
sakın alınmayın lütfen olur mu yardımcı olmak için fikir vermeye çalışıyorum:)
yok yanlış anladınız bordoyla pembeyi bir arada tabiki kullanmıyorum :) kullandığım rujlara örnek olarak saydım onları. matlaştırıcı pudra dediğim mineral pudra işte bildiğiniz jane iradale kullanıyorum... yok alınmıyorum da yanlış anlattım sanırım, gerçekten varla yok arası makyaj yapıyorum sadece rujumla renk katmaya çalışıyorum demeye çalışmıştım aslında :D

ediğim mineral pudra işte bildiğiniz jane iradale kullanıyorum... yok alınmıyorum da yanlış anlattım sanırım, gerçekten varla yok arası makyaj yapıyorum sadece rujumla renk katmaya çalışıyorum demeye çalışmıştım aslınd
ah anladım o_O
o zaman etrafınızdakileri boşverin yahu
ne derlerse desinler hehe

Bana da çok kokossun derler.
Bunu diyenler kuzeninin düğününe kot ustu sade tek renk bluzla gidenler.
Onlara gore tabii ki kokoşum.
Ki genelde öyle abartili giyinmek de.
Ekose siyah beyaz pantolon beyaz sifon gömlek giyindim gecen akrabaya giderken bildiğin bot ve sade siyah kaşe vardi üstümde bu ne kokoşluk Ceylin diyor kadin.
Esofmanla gideceğim artik her yere :)
Ben kendimi boyle seviyorum acikcasi.
harikasınız bence... :)

Saçlarınız ne renk ve takı kullanıyor musunuz?
kokoş demek abartı demek
bu giydiklerinizle kokoş olunmaz :KK14:

saçlarımı boyamıyorum açık kumral kendi renginde, omuz hizasında düz kesimli. takı olarak sade alyansım dışında bazen saat bazen küpe minik olanlardan.

Saçlarınız ne renk ve takı kullanıyor musunuz?
kokoş demek abartı demek
bu giydiklerinizle kokoş olunmaz :KK14:

saçlarımı boyamıyorum açık kumral kendi renginde, omuz hizasında düz kesimli. takı olarak sade alyansım dışında bazen saat bazen küpe minik olanlardan

tabiki öyle, en klasik ve şık giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, haftaiçi böyleyim ama haftasonu mesela boyfriend jean,salaş kazak falan giyiyorum :D

Ben de universiteyi bitirir bitirmez ise girdim 22 yasindaydim. Ilk kez klasik takimlar giydigimde kendimi annesinin kiyafetini giymis kucuk bir kiz cocugu gibi hissetmistim :KK51: yillarca o kadar şık olmak zorunda bırakıldım ki simdi yirtik kotlar etnik eteklerden baska sey giymez oldum :KK53: yeniden ise baslarsam cok zorlanacagim kesin o_O

Ben de universiteyi bitirir bitirmez ise girdim 22 yasindaydim. Ilk kez klasik takimlar giydigimde kendimi annesinin kiyafetini giymis kucuk bir kiz cocugu gibi hissetmistim :KK51: yillarca o kadar şık olmak zorunda bırakıldım ki simdi yirtik kotlar etnik eteklerden baska sey giymez oldum :KK53: yeniden ise baslarsam cok zorlanacagim kesin o_O
aynen öyle bende sizin gibiydim ilk başladığımda...gerçi hala tayyör giymeyi pek sevmem, etek gömlek ya da etek pantolon giyerim genelde...kesinlikle doğru deyim bu, şık olmak zorunda bırakılıyorum...ama seviyorum bir yandan da...haftasonları ise yırtık kotlar,salaş kazaklar gırla gidiyor :)

Back
X