Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet işte benim ilki düşük oldu diye bu bebekte 7.ayda vurcam dedi doktor...

iyi bir hastaneye git sen ne gerekiyorsada yap ama asla umudunu yitirme madem moralin bozulyo bisüre girme oralara..

sen düşük yaptın ve sana iğneyi hemen vurmadılarmı kuzum

benim bu kocayı dize getirmem lazım ama nasıl...sen 3 dene doğur sonra estetiği düşün bacummmm...3 dene doğurmakta zor yani ben bidenede hamileyim baya yorucu geliyor biraz ara veririm bende...

cimcoşşşş
valla ben sezoşşş oldum yafruuummm....

dikişim hemen vajınaın ustunde gobekin altında.. yok denecek kadr az..

sıfır göbekkkk...... göbek kalmasının normalle sezoşlaaa ilgisi yook... dikkat etmekle ilgisi var... benm arkadaşım 3 çocuk doğurdu sezoş

sıfı göbekk.. yengem doğurgu sezoşş 4 çocuk biri öldü die 4. hakkı vediler.. maşallahı var koca göbeki kaldı..

iş yerınden arkadaşım normal doğum tek çocuk koca göbek kaldı....

yanı tamamen dikkat meselsii.. alt takımlarımda sıfırdan farksızz....

bol kegel ekzersizi önerirorum.. sarkma olmuyorrr

evet

ama izlemesin işte napcam bilemedim kavga etsem de olmuyor yine izlicek...adamın zevki bu işte....:26:

üzerime daha düşsün yaa bebek olunca belki farklı olur utanır?

bak şimdi senin şuanda böyle düşünmen adamı dışarı iter..bilirim hamilelikte hormonlar sağolsun habire aama takıyosun.sonra eskiye dönünce pişman olcağın şeyler yaptıgını anlıyosun.benmkine ben kıskançlık krizleri bir küsmeler bir tartışmalar..benmki çocugu doğurdum 1 sene sonra internet aldı bir baktım face açmış bana diyorki arkadaşlarla vakit geçiricem.ben üstüne gittikçe geri tepti.buna arkadaşları birkaç japon sitesi önermiş facede.eklemiş 3 5 japon kız.ama görsen 16 yaşlarında.aylar geçti benmki bana facesini bırak pcyi bile ellettirmiyo.ama ben hep senin gibi davrandım ona.ne kavgalar ne küsmeler aramız düzelene kadar baya zamangeçti.birgün bende kendime face açtım kızları ekledim bir baktım kızın birine çok güzelsin demiş.kızlar öyle kızlar değil usturuplu sadece arkadaş olmak için ortak siteye üyelelr.5 ay facede arkadaş kalmış birtek bu lafı yazmış.ve ben gördüm bunu ondan sonra tavırlarım değişti.ki ben benm üzerime sevşmyı bukadar isteyen arzulu kadın tanımam.yok anacım yetemessin en güzeli fazla bağlanmamak saplantı yapma kendin kendine yet.fazla annelik modunada girme.herkes çocuk doğuruyo.kendini salma sensizde hayat geçer modunda ol herzaman.elindekini kaybedeceğini bilmeli.benmkide aslan burcu

bendede aksine burda sırf sezeryan ve sırf göbekama kaynanam var 4 normal doğum ve kocca bir göbek onlarda sülale öyle..amaaan nasıl olmak sitersen öyle ol zaten çocugun gelişim süreci önemli bende 1 günle sezeryan olmadım..kısmet bazı şeyler

bilyon benimki aslan burcu ...hee oda böyle japon kazak kızlar varya onları izliyo 15 lik çıtırlar uyuz oldum laaa...ben esmanın dediği gibi çok yüz veriyom kıskanyom kavga ediom nie geç geldinde net girdinde güzel resim koydunda binlercesi....

dediğin gibi fazla annelik moduna girdiğimizdede hemen bizi bebeişle başbaşa bırakıp kaçmayı planlıyorlar...salmam kendimi zaten hayatta asla yani...
bizimki geçen twitter açmış pokmu var dedim neymiş efendim merak etmiş hiçte bakmadım birsüre sürtsün bakalım ne yapcak merak ediom ozman bakıcam neler etmiş neler yapmıış....

ben annem burda oldumu onu pek umursmaıyorum bi bunu yapıyorum oda uyuz oluyor yakında annem gelicek doğumdan önce iyi olucak onunla takıldıkça bunu ihmal ettiğimde kafayı yiyo...

kızlar benim mesai doluyor 5 te yarın yine gel cimcime 2 lafın belini gırakkkk

bebiş içinde canını sıkma asla kaderde ne varsa o olur allaha sığınmak lazım herzaman...

cimcoşummm pembe olanda oğlum 10 aylıktı.. laci olanda oğlum 1 yaşında idi... göbekim kalmadı hiçç..

yanii herşeyy dikkatle ilgili...

rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..

epidural sezoş oldum.. ben ayıktım kesilirken..

oğlumun doğuşuu ağlayışına sahit oldum en güzel duygu bu bence...

nasıl korkmadın bide trafa uyuşurken panik yapmadınmı herkes alet seslerinden korkuyor herşeyi az çok duyuyosun zor dimi esmoş?

iyiediyosun kuzum..pohpohlamayı 2.gündebir gözünün ucuyla yapıcan bunlara.ben çok güzelsin lafı için araya babamı koymuştum artık pcnin tapusu bendeartık fazla umursamıyorum kendilerini ama seviyorum tabii bağlanmak farklı bişey deli oluyosun şizofrene bağlıyosun yarında gelirim heralde bakalım yarın bir elbisem var dikilcek bitirirsem gelicemgörüşürüs tatlım

benm göbek çocuk doğduğu an gitti hanım hıhhem sende bende zayıfıztipimiz böyle ya accık edine buduna kadınlar nolcek ben önermiyorum böyle kadınlara sezeryançünkü sağlıklı olanı normal..ama tabii bendede korku vardı sezeryanı çok isemiştim ama doktorum sezeryan düşmanıydı..korkuyorsa insan çok sezoş olsun çünkü normal doğumdada bayılma riski var doğumda tansiyon düşüyo

öylede risk var diyolar belinden iğne vuryolarmış felç kalma riski allah korusun? nasıl oldun sen epidurali?

belimden iğne oldum..

genel anestezninde zararı çokk..

anestezi uzmanııı bana epidurali önerdi genlden daha ii dedi.. jinekologumda..

ya bencede bu gobek olayı yapıyla alakalııı yaaa bende sezryan oldum ztn gobegımn yarısı gıtmıstı vucd sıslıgım kalmıstıı 6 ay gectı benım gobek sıfır suan dıkısımdee kuculdu .normal dogum yapan ama gobekllı kalan bırsuru arkadasım var..
tamammen vucud yapısına baglı özel birseyde yapmadm ...göbek gıtsın dıye bızım aılenın kadınları 45 den sonra yavs yavas kılo almaya baslarlarr ama 40 a kdr cop gıbdrlerrr kılo almnaya calısrLAR AMA ALAMAZLAR:):)

EPUDRL SEZERYAN OLDUM BENDE BOSUNAA NARKOZ ALMANN ANLAMIIyok doktorlar hem muzık dınledılerr hem bebişimi cıkrdılar hhihihhi

kızlar bende çıkıyorum görümcem gelicek yemeklere girişeyim unuttum vallahi sıkıntımı hadiöpüldünüz...esmoş tipimiz aynı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…