Kokoşş Hatunlar Kulübü

allahını sevrsen 5 senedir görüşyom ben bu adamla ne görcek yaaaaa töbe görmezzz

miroşşş 2004 te çıkmaya başladık 2007 nişan 2008 düğün..

eşim yeni yeni anlıor... ama taktiklermlee... evlendikten sonra çokkk değişti.. yeni düzelior..

yanii sabretmek gerekli.. ne diyim allah yardımcımız olsun.. ama yuvayı kurtarmak dişi kuşa ait.. her erkek bir değil..

en kötüleri bize rast gelmiş..

benm kocam iiken dünya iyisidir.. ondan ideal koca yoktur... ama kötyken hayatını cehenneme çevirir.. benm şansımada bu çıktı ...

benden sadece öneri... hayatına mutlu devam etmek istiyorsan kimseyi kafana takmıcaksın..

alya kuş resim ekliorum cnm

bağpa bak kendine gel bacıı azcık hamarat ol lennn pasta börek çörek öğren bari...Şöle güzel bir pasta keke kitabı al başla en kolayından öğren lann elime alcam seni böcüğün dediği gibi senden garu olmaz

bağpa bak kendine gel bacıı azcık hamarat ol lennn pasta börek çörek öğren bari...Şöle güzel bir pasta keke kitabı al başla en kolayından öğren lann elime alcam seni böcüğün dediği gibi senden garu olmaz

bağa bak kendine gel bacıı azcık hamarat ol lennn pasta börek çörek öğren bari...Şöle güzel bir pasta keke kitabı al başla en kolayından öğren lann elime alcam seni böcüğün dediği gibi senden garu olmaz

akşama ne yapcam derdinden sıkıldım dön dolaş aynı şeyler.
ıspanak kavurma yapayım bari.
biraz pırasam var, pilavım var.
canım feci tatlı istiyor bugün.

kızlar balığı fırında nasıl yapıyorsunuz?
ben fırında yapmadım hiç.

sanki benimkini anlatyon haa buda öyle yedirir içirir gezdirir bazen çok iyi olur ama bi kafası atsın cehennem olur hayat....

bazı şelere alışmama lazım 5 sene oldu hala bu adamıda ailesinide çözemedim...

melodi cnm çupra güzel oluyor tavsiye ederim.Bide karagöz die bi balık almıştım oda harikaydı borcama koyuyorum cnm ben kafa kuyruk kestiriyorum:)
güzelce yıkayıp tuzluyorum cnm borcama koyuyorum kenarlarına halka soğanlar ve patatesler koyuyorum.Büyük balıklara limon koymuyorum tadını alıyo balığın gibi geliyo bana.bide bol yağlı yapıyorum benayrı sos falan yapmam büyük balıkların tadı daha leziz oluyo bence gerek yok..
40 dk falan pişiriyorum

Son düzenleme:

cnm folyoda annem yaptı .....anlatayım önce yağlı kağıda balıkları dizdi üzerine az yağ gezdirdi az ama limon dilimleri soğan dilimleri koydu sonra folyoya sardı ve fırına attım haa folyo dışına patatesleri yarım yarım koydu pişsin yanında kokuyu alır lezzetli olur dedi....

çok nefisssti muhteşemdi...

Biliyomm bacım pasta börek yapmayıı ama ben yemek yapmayıda sevmiyorum
Annem şirinler açıkkan huysuz şirini görünce ahada aynı sen demişti ..
Toplıycam kendimi az kaldı..
Kız ben çok becerikliydim evime gelenin ağzı açık kalıyodu nazar ettiler anaaaaammm nazar ettiler beniiii

kız büyümü ettiler kız yoksem sana

Ay kızlar ne uğraşıyonuz balıkla
Benim kociş alırken yıkattırıyo mis gibide pişirtiyo çle alıyo
Bende bol yeşillikli salata yapıyorum yiyoruz yada öle sanıyoruz kociş hepsini yiyip bitiriyo ben 1 tane yiyene kadar
Bazen nadiren evde yapıyorum ama fena kokuyo kokusu gitmiyo kolay kolay..

Benim dünden etli bezelye pilavım var çorbada yaparım salata yeter

balık ben çok severim ve yaparım her salı balık günümdür fırında defne yapraklı yaparım geneldesomon çipra ve levreği kızartmam yanim

kız büyümü ettiler kız yoksem sana

Baktım olmuyo psikolog o bu en sonunda hocaya gittim .
Ben eşim geceleri bağırıyo diye gittim bana baktı böle sonra sana büyü yapmışlar dedi bekarken hemde..
Hakkaten evlenmeden önce acayip hızlı becerikli zekiydim..
Evlendim halsizdim ama yine zorluyodum ama geçen sene bittim.
Malak bişey oldum..
Çok kişi istiyodu karşı binadaki kadın geldi bigün istemeye beni öle çok becerikli görünce 5 yaş küçük oğluna istemeye
Diyorum isteyenleri red ediyoyodum şu böle şu şöle diye biri kızıp bişeymi yaptı ufff..

ne bilim aklıma bişi gelmiyo başka...

He aynı dünden benimde etli bezelyem pilavım var çorba bitti yine yaparım bide salata
Yoksa biz kardeşmiyiz

Kızlar sağolun denerim ikisinide.

Miroş önce yağlı kağıta koyup sonra folyoya sarıyorsun değil mi?

Hevukçum benim oğluşum için fırında istiyorum ben.
Bizim balıkçımız vardı eşim hep ekmek arası alırdı bana. Kapattı dükkanı.
Uzakta var bebekle zor gidilir hem deniz kenearı soğuk oluyor.
Canım çekti yaaaaa!

hevuk balığa bile üşenmene şaşırmadım hacı
ben kızartmayı sevmiyorum hamsiyide büyük balıklarıda fırında yapıyorum.ne varki onda
kokmuyo hem fırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…