Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroş kıskanmadım de. senden eminim ne gerek var kıskanmama dersin.
kıskanıp seni bunaltmak istemem dersin.
ilgini çokta kesme ters tepmesin. yani ramamazlık yapma çok fazla soğuk davransın.
ama içi içine yer eminim.

keleboş hoşgeldin

bugün markafonide süper pantolonlar cardı parkbravo da hemde baya fiyatı inmiş baya...

ahh hamiş olmasaydımda onlardan alsydım şalvar tarzı giycem nisan gelsin dört gözle bekliom haa bide tulum giycemmm göbeğim sığarsa nisanda 8 olmuş olcam

cnmmmm nekkk

olabilir herkes hergün aynı piçkolojide olmuyo....

bebeişi ayrıntılı gördük cnm 1 ay oldu nerdeyse göreli keyfine değeck yok sallanıyo hamak takmış kaburgama
çok ağrıtyo kaburgamı hep orda kafası yukarda duryo allaha şükür bu iyi bişiymiş doğuma çok var yani gelmeye pek niyetli diil 1 kiloyu geçti aslanım benim...kontrole bu salı gittim malesf yüzünü göstermio bize oğluşum tam büyüdü görelim dedik yok dürtsekte çuklat yesemdede dönmedi bize...ama önemli olan sağlıklı olması varsın bakmasın yüzümüze..

haa sana nezmandır dilşadı sorcam bebek nasıl bir sorun yoktur inş.merak ettim hala hastanedemi?

yok dedim ben senin beni aldatmıcanı bilyorum öyle diip üzme beni dedim sen kızyyon kıskançlıklarıma die kendimi geliştirdim basit davranışlar onlar dedim böle oldu....beni üzmeye çalışyo hahha o ben gibi bulsunda öpsün elini totosuna koysun...

az önce aradı sinemaya gidelimmi diye sordu ? bakarmısın ne film var değişiklik olur dedi taam dedim

cnm sıkılıyoo ya nedense
son zmanlardada ne zevk alarak temızlık yapıyom nede yemek
eşimin şu işi bı kesınleşse artık yaa
onun sorununu düşün düşün kafay yıycem

cnm sıkılıyoo ya nedense
son zmanlardada ne zevk alarak temızlık yapıyom nede yemek
eşimin şu işi bı kesınleşse artık yaa
onun sorununu düşün düşün kafay yıycem

düşünmemeye çalış olursa süpriz olsun eşin gidcek tek kalıcan üzülmüyonmu ben üzüldüm laaa gitcek die...

maşallah onaa
minik popolu bebik yazdın çizelgene, poposunu göstertip duruyo size
evet sağlıklı olsun da, başka hiç bir şeyin önemi yok
kilosu da iyi maşallah

diloşun bebişi hala kuvözde canım, kilosu arttı mama felan veriyolar ama sağlık durumu tam olarak iyi değil galiba.
ama dualarımız onunla, sağlıklı bir şekilde çıkıcak inş hastaneden.

hee yaa ben onu farketmedim nerden yazdım bee 2-3 aydır hep popo göryoz yüzünü merak ediom ama :26:

cnm nezmana çıkcaklar bellimi? İnş melekler yardım eder yanında olurlar bebekleri onlar korur

dilşad tabii giremiyor allahım yardımcısı olsun inş. hayırlısıyla bugünleri atlatır....

fatmada hamile bilyosun dimi..

garular...slm hepiciğinize...
geçmişe tam bakamadım,nasılsınız???
okuldan çıktım kuaförüme gittim...kaşlarımı aldırdım,orman olmuş bildiğiniz...1 hafta kadar önce de ağdam yapılmıştı...ohhh kaymak gibin oldum :)))
okula müfettişler geldi kızlar,amannnnn bir yoğunluk anlatamam...
zati kendimi çok yorgun hissediyorum ((
ev işi yapmam gerek hiç halim yok,nasıl temizlencek bu ev bilmem...

sen okulda ne iş yapıyosun ada ?

bakma geçmişe bugün pek konuşmadık zati...
kendini yorgun hissediosan yarın yaparsın bugün bişi yapma...

ben artık yapamıyorum 60 TL kadın buldum anlaştım hafta sonları süperge tutyom eve onun dışında ev hiç kirlenmiyo akşamdan akşama gittiğimiz için eşimde yatak odası hariç evi dağıtma sağolsun haa bide mutafak dicen hangi oda kalıyo geriye girmediği oturma odam ve Tv izlediği salonum ordada TV var diye uzanıyo en azından dağıtmıyo oraları...

kadın çağırabilyosan ayda 1 çağır detaylı yaptı bu aylardan sonra zor olur artık:26:

Güneş sen nie sustun ne oldu laa size hadi ALYA morali bozuk dedik eee girende yazmıyoki....

esma hadi işi var burcu iş sorunu eee böcükte eşini düşünyo diğerlerinize ne oldu pakem

cnm...öğretmenim ben :)))
yok yapmayacağım zati...
eve gelince dolapta baklavalık yufkam vardı onu çıkarmıştım,donu çözülsün pırasam bozulacak bekletirsem biraz daha börek yapayım demiştim.....ama şimdi çookkkk üşeniyorum

Son düzenleme:
düşünmemeye çalış olursa süpriz olsun eşin gidcek tek kalıcan üzülmüyonmu ben üzüldüm laaa gitcek die...

düşünmedende ınan olmuyo mıroşum yaa
belırsızlık cok kötü bişi
mart sonu bı gelsede gtcekse gtsın kalacaksa iş baksın
ben üzülmuyorum cnm ıdare etmemız gerekıyo yoksa bişi sahıbı olamıycaz böle
bıraz özlerım üzülürümde ama sıkıntı cekmekten bunaldım
maddıyatta etkılıyoo tabı
hayırlısı olsun

gunaydn kızlar..

öncelikle.. hayrlı olsun dilekleri için hepinize tşk ederimm

yeğenim sağsalim geldi dünyaya çok şükür..

sabah geçmişe bakınca çok üzüldüm...

Alya Umarım tekrar gelirsin..

Burcuda Yook..

Miroş sende değiştir bence üyelik ismini eşin okursa...

pofffffffffffffff çok üzüldüm..................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…