Kokoşş Hatunlar Kulübü

dün konuyu okudum okudum ama bı yazamadım sonrada çıktım
ama şunu dıyım yaptığın yorumlar uykumu kaçırmaya yettı esma sana kızmıyrum ama dedıklerıne bıraz dıkkat etmelısın
herkes sen gıbı olamaz sen ck erkeğe hak verıyorsun
herkesın yaşantısı yaşam tarzı ve fikirlerı cok farklı
alya cnm sende ılk başta aıle ıle ne alaka demışsın bencede hıc alakası yk
sonra gelelım konu nereye gelmışş
yok bızde boşanma olmaz evlendın mı yürüteceksın
evlenmekte boşanmakta artık cok nrmal kımse ıstememkı boşansın bende kocemden bşancam demedım zatenkonu öle bı yere gelmışkı sankı bızım aılede herkes bşanıyo benım aılemı bırak sülalemde yok denck kadar azdır hatta bıldıım boşanmış aile yok annem bılıyordur
sonra sen kendın cok erken yaştan piştim şu bu dıon olabılır
bak sana cok kısa bişşi dıyım
benım aılem öle herkesın aılesıne evlatlarının yuvasına karışacak ınsanlar asla değil
benım bı ablam var senın onun %10 unu çekemezsın
dayak yer kocası yıllardır çalışmaz kız çalışır hemen parasını alır
bak dayımın evınde oturdular adam 2 yıl evınde yattı
öğlenlerı perdelerı ceker bı bakardı snra elı totosunda gezerdı
aynı mah.oturuyoruz düşün annemın canı acımaz mı
bırıcık kızı çalışıyoo koca evde yatıyo ona bıle annem yüzüne dememıştr gt çalış adam evde otururu mu ama ablama dedı
yatmasın söyle çalışsın dıye
2 yıl kira ödemedıler sonra dayım geldı dedı bıze bız ödedık 500 tl den hesaplı kaç bın tlbunları geç adam dolandırıcı
yanı sana varya anlatsam ben bişi yaşamamışım dersın
anneme babama bıçak çekmış ınsan o
kaç kez ablamı elımde savcılığa götrdum genede bşanmadı
coko ıstedm ama belkı o da ıstedı ama korktu
hala o adamla 15 yaşındakı yeğenım anne bşan dıo annesıne
neyse uzun lafı kısası
senın yorumların ck kırıcı geldı bana
senı gercekten sevıyorum ve tartışmak ıstemıyrum
dünkı konumu tekrar yazıcam brck kketa ve burcu okumamış sanırım

bana öle sen aılenden kopamamışsın annen cok karışıyoo yada bızde öle böle deme
herkeısn yaşantısı kendıne
ablam çeker ama ben çekmem
benım kocem 2 yıl yatacak sonra ben çalışcam oldu cnm
başka
evlılık fedakarlık be gerektığı kadar yapyıorum o da yapsın
he bıde demışsın işçiisi yok karı kız yk bşansan ne derler
mmıllettın ne düşündüğü benı ılgılendrmez o saffaya gelmeyım ama kımsede gelmesın ama mılet için yaşamam ben
huzursuzsam saygı sevgı yoksa çeker gıderım
ne yıllarıma ne ona yazık ederm nede o adamdan çocuk yaparım
bu yazdıklarımla eşimin bı alakası yok
yanlış anlaşılmasın ben asla bşanmayı düşünmedım düşünmem
kocemı sevmesem ne zengunlerle evlenırdım
neyse konuyu uzatmak ıstemıyorum ama yorumlarımıza dıkkat edelım kırıcı olmasın lütfen

ben düşüncelerimi yazdım... kırılıp kırlmaman değil..

ama ablann o kadar şey yaşamasına rağmen.. duruyor..

senin kocan kulun kölen nerdeyse.. sadece iş için huzurunu bozduğuna değmez diyorum..

ama sen taaa nerelere çekmişsin konuları..

ben yaşadıklarımı övgüyle anlatmıyorum...
çektiklerimide.. kocan sana destek diye sen böyle ben çekemem edemem diyorsun..

hayatta nelerle karışalacağını.. ablanın içinde neler biriktirdiğini bilemessin..

düzgün bir adama denk gelmişsin.. sana destek olan.. ama onu bile çekemm diyorsun.. keyfinden yatmadığan eminim ben senin kocann

kocan sana şiddette göstermiyor.. böyle bir hayatta el ele verip bunu aşmanız lazım bence.. sen kendin anlattın kocanın ne zor şartlar altında 6 yıl çalıştığını..

boşanırsın boşanmazsın.. zenginle evlenirsin o beni ilgilendirmez.

ama iş için kocanla kkötü olduğuna değmez... öyle bir ülkede yaşıyorsunki.. hiçbir şeyin garantisi yok..

her neyse ...

birde şu var... ben erkeğe hak veriyorum değil

senin kocanın seni nasıl sevdiğini sana nasıl değer verdiğini..

ezmediğini bildiğim için konuşuyorum...

ben kocamı asla haklı görmem meselaa... ama bu deveyi gütmeye çalışıorum....

herkez kocasından çekmiş zamanında yanii...

doğru söylüyosun haklsın

benim babam yeri geldi 2 sene evde oturdu ama annem ona yeterki başımızda ol dedi kumara gidince boşadı artık çünkü eve haciz gelcekti bizde babamızdan çektik...

benim kocamda sinirli agresif bazen anlayışsız bende bu şekilde kaubullendim bazen çaresiz kalsamda çözülür halledilir gözüyle baktım:26::26:

Sen haklısın esma iskenderunda bazen çalışmayan iş arayan bulamayan çok insan var ama dediğin gibi evlilik arlıkta yoklukta beraber olmaktır...

ben kocamdan çok çektim herkes bilir siz ve diğer topik....
yeri geldi anasının yanında tokatı yedim eşimden ağladım laflar yedim anasından görümceden kendisinden alın kızınızı götürün dediler onlara hakaret mi ettimde yoksa bişimi yaptım sadece eşimle tartıştım ve ailesine düşkünlğü yüzünden sorunlar yaşadım annemi aradılar gel diye kadın geldi sonra özür diledi eşim anası eime geldi annemden özür diledi bunlar böyle birbirlerini sevyolar anlaşamıyolar ama ayrılmazlar bilmem neee....çok düştürler gözümüzden çok mu sevyorum ailesini hayır ama politika uygulamam lazım... ben daha geçen sene evliliğim nerelere gitcek ne olcak die düşünyodum annem sakın çocuk yapma demişti...Diyeceksiniz belki hiç dinlememişsin ben bu çocuğu kendime yaptım büyük konuşmayım eşim çıkıp gitse hayatımdan ben güçlüyüm çalışır bakarım onada kendimede arkamda destekçi annem var belki (benim desteğim oğlum olacak bundan böyle)

beni nekadar anlatasam kimse anlayamaz dün eşim ödeme yaptı beş kuruş parası kalmadı bana dert yanıyo bir hafta sonra yine 2500 ödeme var sağa sola napcaz başına kalkmadım tabii anana verdiğin para bilemem ne ablanın kredisini ödedin bilmem ne diye boşa olur çünkü bilyorum savunmya geçer başlarında erkek yok yapıcam die...
alla dedim bilyosun durumu bide bebeğin masrafları var napcaz deedim üstüne dahada sıkılsın kendi çözüm bulsun die böyle dedim neyse bakarız artık çaresine dedi...

hımmm ben size sölemedim belki ben 2 ay önce gittim yapıkrediden 12 bin TL kredi çektim ödemesi iki katı oldu 2 kredi üstümde bu parayı çektim ki eşim personeli işi çevirsin die beş kuruşu yoktu cafe güzel işlemedi havalar soğuk bu iki ayı böyle atlattı hatta dünkü verdiği 2500 ondan önceki 2500 bile böyle ödedi benim paramla düşünün 700 TL anasın evi boyandı bide ablasın kredi ödendi ...

Araba aldınıda hatırlıyosunuz dimi krediler üst üste bindi ve benim çektiğim para hep onlara gitti ....Ben isyan ettim ama ona bişi demedim inanın bunlara katlanacak çok az sayıda insan tanıyorum ben annem babamın nelerine katlandı malesef böcüğün kocası benim kocamın yanında çiçek gül bahçesi hatta cennet kalır...

günaydın kızlar!
böcük şu konuda haklı ben evim için her türlü sıkıntıyı çekip çalışıyorsam ki iş yerinde sorunları var. eşimde çaba göstersin istiyor. tamam iş bulmak hiç kolay değil.
ama erkek dediğin taşı sıkıp suyunu çıkaracak.
böcük hep çalışma hayatının içinde,
boş durmayı sevmiyor, bunca çaba gösterirken eşinin biraz çaba göstermesini istiyor.
daha öncede demişti öğlene kadar yatıyor diye.
kaç defa işi bırakma noktasına geldi böcük o kadar laf yedi haksız yere azarlandı,
ama sabretti, bu şartlar altında çalışmak zorunda değil.
ama sabrediyor.
benim eşimde diyor bu yaştan sonra beni kim işe alır ki.
hayır bu bahane değil. git simit sat hamamllık yap ama eve 3 kuruş para getir.
iş senin ayağına gelmez sen bulacaksın.
ama erkeklerin çoğu bulduğu işi beğenmiyor.
hiçbirşey yapamadın mı söyle eşine tavuk pilav yapsın git onu sat.
yeter ki çalışmayı gerçekten iste.
istanbul dışardan çok göç alan bir şehir.
ama ta nerlerden gelen insanlar iş buluyor çalışıyor yaşıyor.
burası da öyle. yerliden çok yabancı var.
bi bakıyorsun adam cafe açmış butik açmış ev araba herşeyi var.
biz napıyoruz hala geçinmek için mücadele veriyoruz.
iş bulmak biraz erkeğin becerisine isteğine kalmış.
böcüğün eşi anlayışlı onu seviyor tamam
ama ben biraz rahat olduğunu düşünüyorum.
2 sene iş bulamaz tamam ama hiçbirşey yapmadan evde oturması bana mantıklı gelmiyor.
bizim eşlerimiz alışmış tabi rahata becerikli idareli hanımları var.
rahat davranıyorlar.
rabbim hepimize hayırlı işler hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
yuvamızın huzuru tadı bozulmasın inşallah.
hayırlı cumalar!

Hayırlı cumalar kızlarr...

Koketa biz eşimin babasından çektik o bizi bitirdi ama bence sen çok fazla eşini pohpohlamışsın..

sana bişi diimmi eşin asla kıymetini bilmez bilmicekte böyle verici olursan.Erkeklere asla yaranılmaaz çünkü..

Tokat yedim ailesinin yanında diosun gene iyi katlanmışsın hakikaten çok şaşırdım

eşimde akşam dio ne maaş alıyorumki ben karın tokluğuna çalışıyorum..Bende dedim babanın yanında 5 kuruş paramı alıyordun?

yok mobilya işine dönseymiş keşke buraya girmeseymiş gene saçma saçma konuştu bazen fikirleri okadar değişiyoki...

akşam sorayım kafam rahat der bu seferde...

erkekler için herşey çok kolay burada 8-9 senedir neler çektiğimi bi ben bilirim.Ama neden çekip gidemiyorum?

Erkekler bizim gibi değiller

Bence bi yerde çalışan kadında iyi değil,çünkü erkek karısına çok fazla güveniyor evin sorumluluğunu alamıyor...

Çok biliyorum durumları çok iyi olmayıp evde oturan kadınlar...Öylelerinin değeri biliniyo işte...Biz kendimizi paralayıp çalışalım sonra değer bilinmesin..

Son düzenleme:
koketa tokat yedim demişsin inan şok oldum.
ah biz kadınlar sevgimiz uğruna erkekleri ne kadar tepemize çıkarıyoruz.
aslında bizi başlarına taç edip ayaklarımızı öpmeleri lazım.

bütün kocaları toplayıp kaynar kazana atıcam.
belki akılları başlarına gelir.

kızlar konu uzamasın lütfen eğer deavm edecekse ben çıkıyorum
herkesın yaşantısı kendıne
dün yazıma kaçırn brck burcu sizlere özelden yazarım istersenz

cnm işte odaa... eşiyle bi yerlere gelmeye çalışıyor..

burdahi herkez bir yerden yaralı... kokette yavaş yavaş düzene oturtmaya çallışıyor..

snde neler çekmişsin.. bütün parani eşinin ailesi yemiş..

eşin yinede silememiş ailesini... şimdi anlamış senin çabanı...

yinede görüşüyorsun....

eşinin hatırınaa...fedakarlık ediyorusun.. o kadar emeğinden

ya ben burda fedakarlık yapmyan kadın olduğuna iananmıyorum...

kadın fedakarlık etmeseee.. evlilik olmaz yürümezzz...

ya tabiki eşimden memnun olduğum için sevdiğim için katlandım

ama bunların yanında beni hırpalasa,üzse nasıl olurdu inan bilemiyorum..

o ailesine soğuk ve uzak benim ve ailemin sözleriyle genede görüşüyor..

oda ayda bir belkide...

ama artık katlanmaya tahammülüm yok ailesinin borçlarına bitmiştir benim için.

şu mubarek cuma gününde..

Rabbim hepimizin evine rızk ,bol kazanç huzur bereket versin.........

Günaydın kızlar nasılsınızzz??

Bugun anam gelii evi mok goturuuu gelıp dıcek bızm kız karılıktn cıkms evın erkegı olmusss hahah

cepten yazıyorum brck normal pc drn açınca yazarım

sabah 5 te uyandm uyyamadım 6da kıtaplığm kırıldı o görültü ıle yatakktan bır fırladık camdı raflar kıtapları taşıyamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…